Proiecte Noi

Proiect NU FI SINGUR

In doar doua saptamani, de la Romeo, Facebook, Grindr, parcuri, intalniri, petreceri, socializare, speranta unei relatii, am ajuns inchisi, unii dintre noi poate complet singuri.

Haideti sa nu mai fim singuri, macar pentru cateva momente!

Va invitam la intalniri comunitare online, in care sa putem vorbi despre ce ni se intampla si despre cum facem fata clipelor de acum, si sa simtim ca suntem alaturi unii de ceilalti chiar si la distanta.  

Intalnirea are loc marti, 7 aprilie, la ora 20.00

https://us04web.zoom.us/j/417865012

Intalnirile sunt organizate de Asociatia Eu sunt! Tu? si conduse de Tudor si Bogdan, cu ajutorul unora dintre voi, si au loc pe platforma Zoom. Puteti intra de pe calculator sau telefon. Puteti da drumul la webcam, sau nu, cum doriti. Puteti doar sa ascultati sau puteti participa la conversatie. Puteti folosi chat-ul scris sau puteti vorbi liber. Vom pastra o discutie civilizata si nu vom ataca pe nimeni. Cine nu ii respecta pe ceilalti participanti va fi exclus. Intalnirea va dura in jur de o ora si, daca exista interes, le vom repeta.

https://us04web.zoom.us/j/417865012

LogoTag_COLOR

Proiect Comunica

Bine ai venit la Comunică! Suntem o echipă de cercetători din SUA și România care lucrează pentru comunitatea și sănătatea persoanelor LGBTQ. Scopul proiectului nostru este de a-i ajuta pe participanți să aibă o viață sexuală sănătoasă și frumoasă, și să aibă relații și prieteni care să fie de partea lor. Noi considerăm că viața noastră sexuală este o parte naturală și pozitivă din ceea ce suntem, și că ar trebui mai degrabă să ne bucurăm de ea, decât să ne fie rușine. Credem că toți oamenii au dreptul să își exprime sexualitatea așa cum își doresc ei și într-un fel sănătos. Dacă te califici, vei participa la acest studiu prin intermediul dispozitivului tău mobil (telefon, tablet sau laptop). Vei completa 4 chestionare confidențiale și 8 sesiuni confidențiale, fie cu un consilier, prin intermediul chat-ului, fie citind informații despre sănătate. De asemenea, acest studiu implică testarea pentru HIV, sifilis, chlamydia și gonoree, și tratament dacă este necesar. Fiecare porțiune completată va fi recompensată! Anticipăm că 326 de bărbați gay și bisexuali din România vor participa la această cercetare, care este bazată pe un proiect de succes pe care l-am început în 2014 cu 50 de oameni și acum îl extindem.