Serile Filmului Gay 2011 - Festival international de film

Serile Filmului Gay 2011 - Festival international de film webbie webbie

Spectacol, 14 Noiembrie 2011, 11:00
2266 persoane au vazut acest eveniment
3 utilizatori vor participa, Discutia e la inceput. Fii al doilea care comenteaza!

;
 

SERILE FILMULUI GAY a ajuns la cea de-a VIII-a editie

Cea de-a opta editie a singurului festival de film gay din Romania, SERILE FILMULUI GAY se apropie vertiginos, fiind programata sa inceapa pe 14 noiembrie, la Cluj-Napoca.

Pana la aceasta ora s-au inscris in competitie filme din 13 tari, printre care si Romania, termenul limita de inscriere a productiilor fiind 20 octombrie.

In cele sapte zile de festival, cinefilii vor putea viziona filme de scurt metraj, lung metraj si documentare din Spania, Brazilia, Anglia, SUA, Franta, Suedia, Elvetia, Turcia. Brazilia, Chile, Argentina, Italia si Romania iar intrarea la toate proiectiile este gatuita.
Ca o noutate, in acest an va fi proiectat pentru prima oara si un serial cu tematica LGBT venit tocmai din Argentina, “Plan V”.

Proiectiilor de filme – in competitie sau in afara competitiei – li se vor adauga o serie de discutii la “Cafeneaua Cinefililor”, petreceri si concerte, un spectacol de teatru, expozitii dar si alte evenimente despre care organizatorii inca pastreaza tacerea.

“Avem multe suprize pregatite, lucruri in premiera, insa toate la timpul lor” ne spune Csaba Szabo, selectionerul festivalului. “Este bine insa sa veniti cu totii, indiferent de orientarea voastra sexuala, pentru a asista la un regal cinematografic si pentru a simti fenomenul SFG, o saptamana de-a dreptul de neuitat” continua acesta.

Adresa:
Cluj-Napoca, judetul Cluj, Romania
Bdul. 21 Decembrie 1989 nr. 8 (vis-a-vis de SORA)

;
 

Participanti

Comentarii

  • Anonim Anonim 9 Noiembrie 2011, 17:32 Dear it give me a great pleasure to write you after viewing your profile at (totalg.ro) which really interest me to have communication with you, if you will have the desire with me so that we can get to know each other and see what happened in future i will be very happy if you can write me through my email for easiest communication,and for me to send to you my photo my email is (chomeudah@yahoo.com) i will be waiting to hear from you have a blessed day from Chome PLS TRY TO CONTANT ME THROUGH MY EMAIL ADDRESS AT (chomeudah@yahoo.com)
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.