MR. GAY GALATI-BRAILA 2012 CURAND

MR. GAY GALATI-BRAILA 2012 CURAND  dragut27 dragut27

Spectacol, 23 August 2012, 00:00
3431 persoane au vazut acest eveniment
2 utilizatori vor participa, 4 utilizatori si-au spus parerea!

;
 

A doua editie a concursului MISTER GAY GALATI - BRAILA in curand te asteptam .Baieti frumosi si fete frumoase din toate colturile tarii va asteptam. La acest concurs pot participa persoane din judetele Galati , Braila , Tulcea , Vrancea si Buzau .Castigatorul va reprezenta zona la Mister Gay Romania. Infatisarea,talentul si inteligenta vor fi principalele criterii de selectie. Distractia ,buna dispozitie si calitatea vor fi la ele acasa .Vrei sa te faci remarcat? Nu ai prejudecati?Esti tanar,dragut si talentat? Ne vei raspunde la aceste intrebari doar inscriindu-te la MISTER GAY GALATI.Ajuta comunitatea sa fie mandra de tine si cu tine.Pe langa concurs, ne vor incanta cu prestatia lor, intr-un show incendiar, DIVE locale si nationale. Acceseaza adresa de e-mail mrgay_galati@yahoo.com si solicita formularul de participare.

Adresa:
Galati, judetul Galati, Romania
TIGLINA 1 BLS4 AP 45

;
 

Participanti

Comentarii

  • Anonim Anonim 21 Martie 2018, 04:20 Cineva din Galati ca sa-mi dea om la supt??
  • Anonim Anonim 14 Februarie 2013, 10:59 da aveti perfecta dreptate ,amandoi...
  • Anonim Anonim 2 Noiembrie 2012, 21:48 Nu are curaj nimeni sa participe? Pacat ! Va e frica de prejudecati de voi va e rusine! Esti tu si nimeni nu poate fi tu! Aveti de ales sa traiti si sa va traiti viata sau sa va mintiti pe voi insiva si sa va traiti viata asa c- um vor altii ! Nu te ascunde de tine k nu ai unde fugi!:)
  • Anonim Anonim 26 Septembrie 2012, 23:30 Bai ..... ce..- aveți mă? Gay sunt 75 la suta dintre bărbații romaniei sau scuze bi!........ O sa va urmăresc si asi fi curios sa vad cine se înscrie...... Daca sunt mai bine de 50 la suta femini sau trans nu e ok deloc! Adică Romanik se uraste pe ea însuși!.... Eu spre exemplu iubesc o fata si un baiat vreau copii si familie da nici la el nu pot sa renunt ! Ce fac?..... Suna un psiholog:))) e aiurea..... In braila spre exemplu sunt mulți polițiști si interlopi gay e un fel de paritate ........ O avea vreo legătura?:)) una peste alta va doresc succes si nu uitati ca romanul se uraste pe sinusi si k ii este rusine de el!..... Sfatul meu? Fiti voi sunt si baieti musculosi gay sau foto modele printre voi! Fii tu nu te minti k o viata ai si alta cu imprumut nu va da nimeni!..... Știu k mă judecati da la mine e mai complicat! Fii u nu uita!...... Cat de departe sa- mi duc dragostea?..... De tn si cat asi fugi...... Mă- si întoarce la tn..... Holograf ! E sufletul meu in mine si nu îl pot minti ! Fugi cat vrei dar nu ai unde sa te ascunzi de tn si sentimentele tale! Bafta numai bn Gagii si gagicile mele!
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.