Miss Travesty Romania 2010

Miss Travesty Romania 2010 webbie webbie

Spectacol, 5 Iunie 2010, 22:00
1204 persoane au vazut acest eveniment
fii primul care participa, Ce parere ai despre acest eveniment?

;
 
Pregatiti-va! Sambata 5 IUNIE de la ora 22.00 la Cluj-Napoca in clubul Roland Garros va avea loc prestigiosul concurs MISS TRAVESTY ROMANIA 2010, editia a-VI-a, un show in toata regula, un eveniment important de la care nu se merita sa lipsiti.

Celebrul club clujean, spatios si cochet este situat chiar in inima Clujului, pe strada Horia nr. 2 (langa raul Somes) si te asteapta sa te bucuri de o adevarata petrecere. Pentru ca dupa concurs, pana in zori ne vom distra impreuna alaturi de vedetele si invitatii serii din intreaga tara. La pupitrul muzical: Dj Krill.

Intrarea in club se va face incepand cu ora 22.00 iar concursul va incepe la fix ora 23.00. Fiind o petrecere eveniment, intrarea costa 20 RON.

Avand in vedere numarul mare de participanti din intreaga tara la acest eveniment, va rugam pentru rezervari sa ne sunati DIN TIMP la: 0743655258 si 0735700074 pana cel tarziu sambata 5 iunie, ora 20.00
Id de mess: evenimente_gay

Siteul oficial al concursului: http://www.miss.beanangel.ro/

Votati pentru premiul de popularitate la MISS TRAVESTY ROMANIA 2010: http://www.miss.beanangel.ro/vot-premiu-popularitate.html

Cite┼čte mai mult: http://www.gaypartycluj.blogspot.com

Adresa:
Cluj Napoca, judetul Cluj, Romania
Club Roland Gaross - Str. Horea Nr 2, langa Somes

;
 

Participanti

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.