Salut! Sunt un tanar de 18 ani si acum 2 ani mi-am pus la indoiala orientarea sexuala, ...

Sfatul Psihologului
22 August 2011, 13:42
1239 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
Salut! Sunt un tanar de 18 ani si acum 2 ani mi-am pus la indoiala orientarea sexuala, de un an si putin sunt convins ca sunt homosexual. Pana acum am dat lucrul asta la o part, ignorandu-l si sperand sa rezolv, sa inteleg mai bine cand voi pleca la facultate... Momentan am de gand ca viata mea sexuala sa ramana secreta fata de prietenii mei si de familie, dar nici nu am idee cum ar incepe aceasta viata! Ce moduri exista de a cunoaste pe cineva? Avem un sediu LGBT in Bucuresti? Am trecut de multe ori prin suparari pana la depresii grave din cauza acestei probleme... ati avea cateva sfaturi pentru cum sa ma descurc mai departe? Va multumesc anticipat!

Salut!

In Bucuresti poti intra in contact cu organizatiile care lupta pentru drepturile persoanelor LGBT, cum ar fi PSI Romania si Accept Romania. De asemenea, poti participa la evenimentele organizate in clubul SOHO, unde cu siguranta vei intalni pe cineva.

 

Succes,

Total Consilier

;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.