pana acum eram mai atras de fete si de o saptamana m-am indragostit foarte mult de un ...

Sfatul Psihologului
27 Septembrie 2011, 09:14
1378 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Discutia e la inceput. Fii al doilea care comenteaza!

;
 
pana acum eram mai atras de fete si de o saptamana m-am indragostit foarte mult de un baiat si sunt si impreuna cu el si nu stiu akum ce mai sunt imi place si de acest baiat dar imi plac si fetele, dar nu pot sa fac diferenta sunt egali pentru mine........sufletul omului conteza si daca doua suflete se plac, atunci nu conteaza ce sex e sufletul, sau cum arata.........ce sfat imi datzi si putetzi sa imi spunetzi va rog "de ce sex apartzin"?????multzumesc pentru tot....si astept raspunsul

Salut!

Indiferent de orintarea sexuala, nu esti cu nimic in neregula. Este vorba de orientarea ta sexuala, care poate fi bisexuala - adica atractia fata de ambele sexe. Orientarea sexuala este caracterizata printr o atractie emotionala, sexuala sau afectiva constanta fata de indivizi de un anume gen.

TotalConsilier

;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

  • 29 Septembrie 2011, 06:46 sterge ma intreb ....ce cauta indoctrinatii astia pe saiturile noastre ?!MAI INTELEGATI ,ODATA !EU ,CA OM ,NU IL VREAU PE DUMNEZEUL VOSTRU SI REGULILE LUI ABSURDE !!! nu vreau sa mostenesc imparatia ,de ce va mai strofocati ? aiti gasit-o ,bravo!mars in ea ,iar pe noi lasati-ne in ...ce avem noi mai drag. homosexualitatea NU E O PATIMA!asa cum ochii tai care au o anumita culoare nu sunt viciati daca sunt albastrii!cine va face responsabili de viata mea si a altora ? vedeti-va de viata voastra .sau ce ,va e ciuda ca gayi nu cotizeaza la \"cutia milei \" .la munca putorilor.
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.