Buna ziua! M-ar interesa sa aflu daca este posibil sa apara si in Tg-Mures unul sau mai multe ...

Sfatul Psihologului
3 Noiembrie 2011, 16:39
1268 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Discutia e la inceput. Fii al doilea care comenteaza!

;
 
Buna ziua! M-ar interesa sa aflu daca este posibil sa apara si in Tg-Mures unul sau mai multe centre gratuite pentru testarea virusului HIV. Va multumesc si va doresc o zi placuta in continuare!

Salut!

Din pacate problema  centrelor care sa ofere teste gratuite pentru HIV este una delicata si spinoasa. Sunt multe organizatii care de-a lungul timpului au oferi in masura posibilitatilor testare HIV gratuita, inclusiv centrul Directiei de Sanatate Publica (DSP).

Problema insa este si legata de banii pe care ii au disponibili pentru a putea suporta costurile acestor teste. Sunt sigur ca in masura in care se vor gasi finantari, vor exista mai multe locuri de testare gratuita.

Deocamdata ce iti pot recomanda este sa te uiti din cand in cand pe  http://www.totalgay.ro/sanatate/centre-testare  - sectiunea noastra de Centre de Testare de aici de pe site. Cand vom sti despre un centru de testare din Mures, il vom posta cu cea mai mare placere!

Sa ai grija de tine si de sanatatea ta, foloseste un prezervativ cand faci sex anal ca sa stii ca ai redus orice risc.

Multa sanatate!

TotalConsilier

;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

  • Anonim Anonim 4 Noiembrie 2011, 10:33 sterge buna. Daca la tine in oras nu exista un centru de testare hiv, poti incerca un mic \"artificiu\". mergi si doneaza sange. in acest fel, ei iti vor face analizele complete si gratuite ale sangelui, si daca afla ca ai hiv, sunt obligati sa te anunte. si in plus, faci si un lucru pozitiv - donarea sangelui. love&peace gia
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.