Buna ziua, Am si eu o intrebare care pt mine e foarte dificila, Relatia cu familia scartaie foarte tare ...

Sfatul Psihologului
26 Octombrie 2011, 15:22
1230 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Un utilizator considera util, 3 utilizatori si-au spus parerea!

;
 
Buna ziua, Am si eu o intrebare care pt mine e foarte dificila, Relatia cu familia scartaie foarte tare mai ales de cand stiu ca sunt gay, mai ales cu tatal meu care am avut altercatii foaret serioase , dar ma apasa gandul ca pot afla in orice moment ca sunt seropozitiv si as dori sa le spun dar nu stiu cum sa nu se ajunga la ceva mult mai grav, MENTIONEZ CA AU FOST AMENINTARI CU CUTITUL SI CHIAR MI S-A PUS CUTITUL LA GAT DE MULTE ORI, dar nici nu imi permit sa ma mut in alta paret in care pot trai sigur si linistit

Salut!

situatia ta este extrem de dificila. Ai nevoie de sprijin si intelegere si mi pare nespus de rau ca esti abuzat si marginalizat de familia ta. Pana situatia materiala iti va permite, nu ai pe nimeni apropiat care sa te gazduiasca? In orasul in care locuiesti sau in apropiere sunt sigura ca exista o organizatie non guvernamentala care iti poate oferi servicii de consiliere ( ce poti face in aceasta situatie, daca iti pot oferi un loc intr o locuinta sociala, consiliere juridica si psihologica, consiliere pe HIV/SIDA ).

Ai grija de tine si sper ca viata ta sa nu fie pusa in pericol,

TotalConsilier

;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

  • Anonim Anonim 5 Iunie 2012, 14:38 sterge „firi-ati ai dracu de homalai dusi ! Faceti tara de ras gaylor”.... ce replica cretina spusa de un homofob!!!! Ideea este ce mai cauta pe acest site daca tot e „hetero”??!?!?
  • dobromirescu marian dobromirescu marian 28 Februarie 2012, 21:10 sterge daca ai prieteni poate te ajuta
  • Anonim Anonim 8 Decembrie 2011, 12:47 sterge firi-ati ai dracu de homalai dusi ! Faceti tara de ras gaylor
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.