Buna seara! Sunt elev in clasa a12-a si de vro 2-3 ani mi-am dat seama ca sunt ...

Sfatul Psihologului
28 Septembrie 2011, 18:29
1369 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Discutia e la inceput. Fii al doilea care comenteaza!

;
 
Buna seara! Sunt elev in clasa a12-a si de vro 2-3 ani mi-am dat seama ca sunt bisexual. Am mai multa atractie fata de baieti, dar am si fata de fete. Mi-am dat seama la liceu prin clasa a9-a de acest lucru. Toti colegii mei din liceu fac misto de mine, gen: " hahaha a venit gay-ul la scoala", "uitel si pe homosexualul asta", etc. Pana si profesorii au inceput sa rada la glumele lor pe aceasta tema. Mereu ma simt prost si singur in clasa si aud tot felul de voci care striga pe langa mine: gay-ule, bulangiule, homosexualule etc. Eu stau si ma intreb: Cu ce am gresit oare? Ce pot face sa intrept situatia? Si mai ales cum sa rada un profesor de mine?.. Ce o fii in cancelarie.. nici nu as vrea sa ma gandesc.

Salut!

Ce poti sa faci este sa actionezi din punct de vedere legal, adica sa ceri asistenta pe drepturile omului unei organizatii care lupta pentru drepturile comunitatii LGBT, cum este Accept Romania.

Din punct de vedere psihologic, nu ai gresit cu nimic. Esti ceea ce esti si nu trebuie sa simti rusine. Important este sa te simti TU bine si asta iti va da energia si puterea sa mergi mai departe infruntand atitunea nepotrivita a persoanelor din jurul tau. 

 

Succes,

TotalConsilier

;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.