V-as mutumi mult daca mi-ati raspunde la urmatoarea problema: Acum aproape 6 luni am intalnit un baiat cu ...

Sfatul Medicului
24 Februarie 2012, 01:41
1601 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
2 utilizatori considera util, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
V-as mutumi mult daca mi-ati raspunde la urmatoarea problema: Acum aproape 6 luni am intalnit un baiat cu care am facut sex oral si anal. Chestia la mine e ca mi-a aparut niste puncte albiciose pe limba si gatul imi este rosu. Pielea maini are un aspect cum ca a-r fi uscata si pielea, in general e la fel dar nu proeminenta. In decembrie 2011 am facut testul sifilis si hiv/sida si mi-a iesit negativ. Nu stiu ce sa mai cred. Va multumesc.

Salut!

Nu am inteles daca te-ai protejat sau nu in timpul contactului sexual. E posibil sa fie o infectie cu transmitere sexuala daca nu te-ai protejat. Ma gandesc la candida albicans, o ciuperca ca re ar putea sa se manifeste cu puncte albe pe limba.

In acelasi timp s-ar putea sa fie o infectie respiratorie sau altceva ce sa nu tina de infectie cu transmitere sexuala. Cel mai bine ar fi sa mergi la medicul de familie pentru mai multe investigatii si examinare de specialitate.

Foloseste prezervativul de fiecare data!

TotalDoc

;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.