daca esti pasiv poti sa iei mai multe boli decat daca esti activ cand faci sex fara ...

Sfatul Medicului
5 Iulie 2011, 20:16
1651 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Un utilizator considera util, 2 utilizatori si-au spus parerea!

;
 
daca esti pasiv poti sa iei mai multe boli decat daca esti activ cand faci sex fara prezervativ???

Salut!

Nu cunosc studii care sa demonstreze care pozitie e mai pericoloasa. Chiar daca esti pasiv sau activ sunt foarte mari sansele sa iei o boala cu transmitere sexuala daca nu folosesti prezervativul. Asa ca e mai bine sa fii precaut decat sa calculezi propabilitati.

Ai grija de tine!

TotalDoc

;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

  • Anonim Anonim 16 Decembrie 2014, 21:26 sterge da...prezervativ am folosit dar nu am simtit niciodata ca l-ar fi interesat pe cel activ daca a fost OK si pentru mine....a terminat....s-a imbracat apoi, parca a regretat ca sunt si eu pe acolo....Da, cred ca pasivii se imbolnavesc mai repede, pentru ca ei nu conteaza pentru nimeni.
  • 8 Iulie 2011, 01:27 sterge Chiar daca la prima vedere asa poate sa ne para, e posibil ca unele practici sa fie mai riscante decat altele insa atat timp cat doua sau mai multe persoane sunt angrenate in actul sexual, fiecare dintre participanti isi asuma un risc. Acesta e motivul pt. care va tot batem la cap sa folositi prezervativ in TOATE practicile sexuale. Astfel, reduceti riscul Infectiilor cu transmitere sexuala cu ~99%. Multa sanatate si sa auzim de bine.
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.