Buna ziua, Sunt un tanar de 28 de ani care in august anul acesta a primit ...

Sfatul Medicului
26 Octombrie 2011, 15:18
1345 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Un utilizator considera util, Discutia e la inceput. Fii al doilea care comenteaza!

;
 
Buna ziua, Sunt un tanar de 28 de ani care in august anul acesta a primit vestea tragica de a fi infectat cu hiv si imi etse foarte greu sa mai am o relatie cu cineva mai ales daca e negativ. Tinand cont ca am sangerari lanivelul gingiilor si a lichidului preejaculator pot avea relatie cu un negativ si in special de sex oral?

Salut!

Imi pare rau pentru vestea care ai primit-o. Cred ca iti este foarte greu mai ales ca aceasta veste iti va schimba modul de viata. Va trebui sa ai grija de sanatatea ta mai intens, adica sa tii legatura cu medicii si sa cauti tratamentul care este disponibil.

De asemenea, trebuie sa ai grija si sa ii protejezi si pe ceilalti. E bine ca mi-ai pus aceasta intrebare. Poti face sex oral daca se foloseste prezervativ. Si alt fel de sex se poate tot cu prezervativ. O relatie cu un sero-negativ e posibila. Iti spun din proprie experienta ca am intalnit doua cupluri gay in care numai unul era sero-pozitiv. Bineinteles ca ritualurile cuplului sunt diferite, dar se poate si nu e ceva iesit din comun.

Ai grija de tine!

TotalDoc

;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

  • nikoleta nikoleta 4 Ianuarie 2012, 23:28 sterge buna si eu sunt seropozitiva astai viata noua toti ne da in cap dar pe cei care fura ,ucide nimenini nui vede
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.