buna ziua am si eu o intrebare de cateva zile am observat ca testiculul stang este putin ...

Sfatul Medicului
28 Februarie 2012, 10:16
1683 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Un utilizator considera util, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
buna ziua am si eu o intrebare de cateva zile am observat ca testiculul stang este putin mai jos fata de cel drept ar putea fi ceva grav tin sa mentionez ca dureri nu am dar sub piele la testiculu stang se vede ca un zgarci ceva

Salut!

E foarte greu sa iti spn ce s-a intamplat. Cel mai bine ar fi sa mergi la un medic sa te consulte.In general testiculele sunt diferite intre ele si au pozitii asimetrice. Legat de "zgarci" asta ar putea fi o inflamatie a pielii sau a unui fir de par, adica un fel de cos sau foliculita sau furuncul. De asemenea ar putea sa tina de testicul adica sa fie vreo formatiune care creste pe testicul.

Ar mai putea fi o boala cu transmitere sexuala cum ar fi sifilis care face sa creasca ganglionii din zona inghinala.

Ceea ce ti-am zis sunt lucruri foarte nesigure legate de situatia ta. Pentru a scapa de incertitudine, mergi la medicul de familie sau la un medic urolog sau medic endocrinolog pentru un consult.

Poate fi foarte grav sau poate fi ceva banal.

Ai grija de tine!

TotalDoc

;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.