buna stimate medic, ma numesc cristian sunt un gay inrait masculin, nu sunt efeminat, locuiesc in italia ...

Sfatul Medicului
18 Octombrie 2011, 12:55
1507 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, 2 utilizatori si-au spus parerea!

;
 
buna stimate medic, ma numesc cristian sunt un gay inrait masculin, nu sunt efeminat, locuiesc in italia de 5 ani, dar urmaresc mult viata gay din rominia,; si as dori demi permiteti sa vac dou intrebari, 1 ejaculez foarte repede cind am raportul sexual anual; ce pot fase si dece ? 2 se intimpla ca cìse rupe prezervativul, exista un motiv?

Salut!

Legat de ejaculare, e foarte relativ ce inseamna rapid. Nu exista un timp standard al contactului sexual. Iti pot recomanda tehnica start-stop. Adica , atunci cand simti ca iti vine sa ejaculezi, sa opresti miscarea pt cateva secunde, apoi sa reiei. Altceva ce ar putea fi util, ar fi schimbarea pozitiei sau sa alternezi cu alte jocuri sexuale sau sex oral pentru a prelungi partida.

Nu stiu motivul pentru ejacularea rapida. Poate esti mai sensibil in cazul contactului anal sau sunt alte cauze psihologice. Poti cere sfatul unui psiholog cu experienta in domeniul sexualitatii.

In ceea ce priveste a doua problema cu ruperea prezervativului, pot sa iti spun ca e o problema serioasa. Pot fi mai multe cauze: prezervativul e vechi sau de proasta calitate. Sau poate e nevoie sa folosesti lubrifiere suplimentara pt ca prezervativul nu e suficient de lubrifiat. Ar trebui sa folosesti lubrifianti pe baza de apa.Daca folosesti creme sau parfumuri sau uleiuri, acestea pot deteriora prezervativul. Alta cauza: poate nu folosesti marimea potrivita de prezervativ.

Sa ai grija de tine si sa folosesti prezervativ de fiecare data!

Multa sanatate!

TotalDoc

;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.