BUNA seara...va multumesc ptr ca mi-ati raspuns ,la intrebare,referitor la sperma ejaculata pe pielea mainii mele,mi-am facut ...

Sfatul Medicului
21 Decembrie 2011, 23:59
1305 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Un utilizator considera util, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
BUNA seara...va multumesc ptr ca mi-ati raspuns ,la intrebare,referitor la sperma ejaculata pe pielea mainii mele,mi-am facut ff multe griji,in acet sens,,si multe ginduri negre,zi de zi,si tot timpul ma gindeam ca poate cine stie ce boala sau infectie sexuala.ar putea sa imi transmita,,?de genul hiv?dar ceia ce vroiam sa va mai spun este ca dupa aproximativ trei luni,de la aceasta intimplare,am fost si mi-am facut testul hiv,,la un laborator de analize.si rezultatul a fost negativ.....eu sint o pers care tin ff mult la sanatatea mea fizica si psihica.....acest lucru ma consumat extrem de mult.incit am facut si o depresie nervoasa,,ptr acesta intimplare...si am simtit mereu nevoia sa vb cu cineva..?in acest sens..?si sper ca am vb cu pers potrivita....binenteles,va mulumesc inca o data ptr atentia acordata.....cu mult respect.
;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.