buna....ma numesc alex...am o problema ..ejaculez foarte greu si nu am aceea pacere de fiecare data...mentionez ca ...

Sfatul Medicului
29 Septembrie 2011, 22:10
2823 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, 2 utilizatori si-au spus parerea!

;
 
buna....ma numesc alex...am o problema ..ejaculez foarte greu si nu am aceea pacere de fiecare data...mentionez ca am o operatie de hipospadias si prolactina putin marita si o gineco mastita dreapta...astept rasp multumesc

Salut!

Avand in vedere istoricul medical pe care l-ai prezentat, se poate explica dificultatea de ejaculare. Pentru asta iti recomand sa mergi la un endocrinolog si la un medic urolog. Cat priveste lipsa placerii, asta e teritoriul unui sexolog sau psihoterapeut.

Bineinteles ca aceste doua lucruri pot merge impreuna si se pot influenta. Adica daca nu mai apare dorinta sexuala, atunci si ejacularea si atingerea orgasmului e influentata. Iar daca exista o problema anatomica care impiedica ejacularea, atunci nici orgasmul nu apare, deci nici placerea. Eu zic sa incepi de la partea anatomica si sa investighezi de acolo ce se intampla.

Trateaza mastita si afla cauza prolactinemiei crescute!!

Ai grija de tine si foloseste prezervativ de fiecare data!

TotalDoc

;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

  • Anonim Anonim 18 Noiembrie 2012, 19:23 sterge imi puteti spune si mie de ce ejaculez greu? adica dupa 30 min aprox o ora cam asa si fara sa ma abtin
  • Anonim Anonim 30 Septembrie 2011, 16:18 sterge unde e sfatul?
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.