Buna de cativa ani am in jurul "capului" penisului niste puncte albe ca cele care mai ies ...

Sfatul Medicului
6 Iulie 2011, 10:30
3090 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Un utilizator considera util, 2 utilizatori si-au spus parerea!

;
 
Buna de cativa ani am in jurul "capului" penisului niste puncte albe ca cele care mai ies pe fata . as vrea sa stiu dak se pot trata sau daca am vreo boala!

Salut!

 

Sfatul meu e sa mergi la medicul dermatolog pentru o consultatie. Trebuie sa te asiguri ca nu e o boala cu transmitere sexuala cum ar fi infectia cu HPV (human pailloma virus) care poate avea ca simptome tot felul de puctulete, excrescente, polipi de toate formele si dimensiunile si culorile. Tot medicul dermatolog poate sti daca e doar o afectiune locala a pielii. Foloseste prezervativul de fiecare data.

Multa sanatate!

TotalDoc

;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

  • Anonim Anonim 18 August 2011, 20:09 sterge buna ziua am facut analize de sange pentru mai multi hormoni si mi-a rezultat prolactina de 31.13 ng/ml, eu sunt barbat de 40 de ani si medicul endocrinolog este in concediu va rog sa-mi spuneti daca este ceva ceai sau produs naturist sa-mi cumpar pana vine medicul. va multumesc
  • 8 Iulie 2011, 01:19 sterge Descrierea ta e foarte vaga. E foarte posibil sa vorbim despre (PPP) - Pearly Penile Papules, denumite popular si \"Bubitele de puta\". Acestea nu necesita tratament insa, la solicitarea pacientului, se pot distruge prin laser, radiochirurgie sau electrocauterizare. Castigul este numai estetic. Insa nu te baza doar pe simpla mea presupunere, mai bine adreseaza-te unui medic pentru un consult. Sa auzim de bine.
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.