Buna ... baiat 20 ani . Deci intrebarea este cum pot scapa de bubitele din zona testiculelor ...

Sfatul Medicului
31 Iulie 2012, 13:21
2531 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Discutia e la inceput. Fii al doilea care comenteaza!

;
 
Buna ... baiat 20 ani . Deci intrebarea este cum pot scapa de bubitele din zona testiculelor ( virusul Molluscum Contagiosum ) precis ca nu a aparut in urma contactului sexual , a aparut de la sine !!! astea sunt prezente de o perioada indelungata 1.5 sau chiar 2 ani , la inceput nu le dam atentie acu chiar ma irita ..... vreau sa scap de ele ... cer un sfat sau ceva un tratament sa scap mai repede (( ceva creme sau solutii din farmacie si modul de folosire a acestora.... ms .

Salut!

Nu au aparut de la sine. Daca se afla in zona genitala atunci au fost transmise sexual. Ar fi trebuit sa dispara de la sine bubitele. Daca nu au disparut, iti recomand sa mergi la dermatolog sa te ajute. Sunt mai multe solutii. Cel mai eficient e tratamentul cu azot lichid. Odata distruse bubitele, dispare si virusul. Problema e ca daca te scarpini si le rupi tu, raspandesti virusul pe pielea invecinata. De asemenea, fii atent!!!! O poti transmite!!! Se transmite prin contact piele la piele. Prezervativul nu te poate proteja pe tine sau pe partenerul tau. Iti recomand abstinenta sexuala pana dispar.

Sunt si tot felul e solutii si creme care le poti folosi care contin acidul tricloracetic, rășină Podophyllin, hidroxid de potasiu, cantarida, acid salicilic. Tot un medic dermatolog ti le poate recomanda.

Ai grija de tine!

TotalDoc

;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.