Buna.....as avea si eu o intrebare ptr dvs..si sper sa ma puteti ajuta..cu un sfat..?in urma cu ...

Sfatul Medicului
26 Septembrie 2012, 23:58
2352 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
Buna.....as avea si eu o intrebare ptr dvs..si sper sa ma puteti ajuta..cu un sfat..?in urma cu 6 saptamini...am facut sex cu un tip.....dar nu a fost sex..100%..adica ma refer....la faptul...k...l-am penetrat foarte putin..de citeva ori...si doar atit........nu am ajuns la nici o ejaculare....nu am intrat in contact cu sperma lui........in acest context....poate exista vreun risc de transmitere ...de vreo infectie sau..ceva..?....de genul sa zicem........si as vrea sa va mai intreb..?cam dupa cit timp ai putea avea vreun simptom.....de vreo infectie...cu hiv.........sau altele..?si cm care ar putea fi aceste simpome..care ar aparea dupa un timp..?..........va multumesc frumos si astept un raspuns..de la dvs...........multumesc..........

Salut!

Ceea ce ai facut tu e o activitate de risc moderat. Adica sunt posibilitati putine de a te infecta cu HIV sau hepatite pentru ca teoretic nu a existat contact cu fluidele corpului (sperma,sange) .Dar n-ai de unde sa stii daca el avea sau nu leziuni anale (asta inseamna contact cu sangele). Mai ramane riscul de a contacta boli cu transmitere sexuala care se iau de pe piele: sifilis, HPV, herpes. Nu pot sa iti spun ca nu ai luat nimic 100%. Te sfatuiesc sa faci un consult dermatologic si testare periodica pentru HIV si hepatite. Riscul ramane totusi mic.  Simptomele pentru infectare cu HIV pot sa apara si la distanta de catva ani, pentru celelalte pot sa apara mai repede.

Fii prevazator si foloseste prezervativul de fiecare data!

TotalDoc

;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.