Buna...as avea o intrebare ptr dvs?..daca puteti sa imi raspundeti...si sa ma ajutati....din acest pct de vedere?am ...

Sfatul Medicului
6 Ianuarie 2012, 17:24
1498 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
2 utilizatori considera util, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
Buna...as avea o intrebare ptr dvs?..daca puteti sa imi raspundeti...si sa ma ajutati....din acest pct de vedere?am facut sex anal..cu un tip..in urma cu ceva timp......dar inainte de a face sex ...acel tip....se freca cu anusul de penisul meu.......binenteles nepenetrindul....iar dupa citeva min...mi-am pus u prezervativ..si am facut sex....ti sa spun ca am ejaculat in prezervativ....iar dupa mi..l-am dat jos....si l-am aruncat......in aeasta situatie...se poatetransmite ceva .o infectie de natura sexuala ?va rog sa imi spuneti..?ti sa specific k am facut-o..cu prezervativ.....inainte de a se freca acel tip de penisul meu..in citeva rinduri ..?astept un rasp de la dvs ......multumec....

Salut!

Daca nu ai intrat in contact cu sperma, atunci riscurile de transmitere sunt mult mai mici pentru anumite boli (HIV, hepatite, gonoree)

In cazul practicii sexuale pe care mi-ai descris-o, adica contactul cu organele genitale si anus, sunt cateva boli care se pot transmite astfel. Conditia este ca pe organele genitale sau pe anus sau pe piele sa existe anumite leziuni. Aceste boli sunt sifilis, infectie cu virusul HPV (veruci, papiloame, negi) si paraziti. Inpotriva acestor infectii nici prezervativul nu te poate proteja pentru ca nu poate acoperi toata suprafata de piele cu care intri in contact. Prezervativul este eficient atunci cand leziunile respective se afla pe penis sau in vagin sau in anus,rect sau in gura. De sifilis te poti apara cu prezervativul intr-un mod eficient. Fii atent ca si in cazul sexului oral neprotejat se pot transmite bolile acestea plus cele mentionate mai sus (HIV, hepatite, gonoree).

Eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci griji. Daca iti apar pe piele sau pe organele genitale sau pe mucoasa anusului leziuni care sa arate ca niste bubite sau ca niste negi sau ca niste afte, ulceratii, atunci trebuie sa mergi la un control la medic.

Cea mai sigura practica este sa iti pui prezervativul inainte ca penisul tau sa atinga corpul altei persoane, sau partenerul tau sa isi puna pezervativul inainte sa atinga corpul tau.

Ai grija de tine!

TotalDoc

;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.