Am o intrebare oarecum stupida, dar ma nelinisteste de ceva vreme.In ultima vreme am fost nevoit sa ...

Sfatul Medicului
2 Noiembrie 2011, 20:35
1308 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Un utilizator considera util, 2 utilizatori si-au spus parerea!

;
 
Am o intrebare oarecum stupida, dar ma nelinisteste de ceva vreme.In ultima vreme am fost nevoit sa apelez la masturbare fiindca persoana cu care obisnuiam sa intretin relatii sexuale a parasit tara pt o perioada scurta de timp.Problema ca fac acest lucru destul de des pentru ca satisfactia este evident mai scazuta.Acest lucru poate duce la impotenta? sau la un randament mai scazut la pat?.Va multumesc

Salut!

Masturbarea nu poate duce la impotenta si nici la un randament mai scazut in pat. Dimpotriva iti poate creste randamentul. Cred ca masturbarea e solutia pentru a ramane fidel si e o solutie fara riscuri.

Atata timp cat nu o faci in public si nu ii deranjezi pe altii, e ok.

Ai grija de tine!

TotalDoc

;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

  • Anonim Anonim 9 Noiembrie 2011, 17:37 sterge dragă da-mi o mare plăcere să vă scrie după ce vizionează la profilul dvs. (totalg.ro), care ma interes să aibă de comunicare cu tine, dacă veţi avea dorinţa cu mine astfel încât să putem ajunge la cunoască reciproc şi să vedem ce sa întâmplat în viitor i va fi foarte fericit dacă puteţi să-mi scrieti prin e-mail meu pentru cea mai uşoară de comunicare, şi pentru mine să vă trimitem-mi fotografia e-mail meu este (chomeudah@yahoo.com) i va fi de aşteptare să aud de la veţi avea o zi binecuvântată de la PLS Chome încerca să mă CONTANT PRIN Adresa mea de e-mail la (chomeudah@yahoo.com) --------------------------------------- ----------------------------------- Dear it give me a great pleasure to write you after viewing your profile at (totalg.ro) which really interest me to have communication with you, if you will have the desire with me so that we can get to know each other and see what happened in future i will be very happy if you can write me through my email for easiest communication,and for me to send to you my photo my email is (chomeudah@yahoo.com) i will be waiting to hear from you have a blessed day from Chome PLS TRY TO CONTANT ME THROUGH MY EMAIL ADDRESS AT (chomeudah@yahoo.com)
  • Anonim Anonim 4 Noiembrie 2011, 12:36 sterge mersii frumos >:D<
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.