Harta zonelor erogene ale barbatului

Harta zonelor erogene ale barbatului

Resurse Sanatate
17 Ianuarie 2012, 18:53
1897 persoane au vazut acest articol inaintea ta
2 utilizatori considera articolul interesant, Discutia e la inceput. Fii al doilea care comenteaza!

;
 

Urmariti sa prelungiti la nesfarsit placerea coplesitoare a barbatului iubit (declansand-o in consecinta, empatic, si pe a voastra) marind cat mai mult aria mangaierilor pe care i le oferiti.

Harta zonelor erogene ale barbatului

 

1. Mainile

Nu intamplator, o simpla plimbare in care cei doi parteneri merg mana in mana poate fi de ajuns pentru a da nastere anumitor emotii absolut incantatoare. Fiind sediul principal al atingerii si instrumentul mangaierii prin excelenta, care este in legatura cu Anahata Chakra, mainile nu fac altceva decat sa ofere o mare placere. Ele sunt foarte bogate in receptori nervosi, mai ales palma, care se reveleaza a fi foarte sensibila la cea mai sensibila atingere mangaietoare, amoroasa.

2. Ochii

In cazul barbatului rolul vederii este foarte important (mai ales la inceputul unei relatii). Multi barbati pot astfel sa fie foarte excitati de un trup gol si armonios, chiar inainte sa fi atins macar in treacat persoana iubita. 

 

Barbatii sunt stimulati vizual

Multi barbati pot sa fie foarte excitati de trupul gol si armonios al partenerilor

 

3. Gura

Puterea erotica a gurii este aproape aceeasi, indiferent de gender. Insa trebuie sa facem o mare deosebire de la un sarut la altul, pentru ca ceea ce oferim si primim in acelasi timp cu limba (mai ales cu varful ei) are o cu totul alta intensitate, in ceea ce priveste stimularea, decat un "schimb" limitat la buze. Implicand atat atingerea, cat si gustul si mirosul, sarutul profund mobilizeaza cinci dintre cele douasprezece perechi de nervi cranieni.

4. Urechile

Atragem aici atentia asupra zonei din spatele urechilor, care este foarte bogata in tesut nervos, sau a celei de la nivelul lobilor, care poate fi muscata usor sau mangaiata in trecere cu parul, in timpul unui sarut.

5. Gatul


Mai ales partile laterale ale acestuia, care sunt traversate de nervi senzitivi importanti, se reveleaza a fi extrem de receptive. Un simplu si mic sarut pe gat poat fi un excelent stimul erotic direct.

6. Pieptul

S-ar parea ca barbatii pe care stimularea propriilor sfarcuri ii excita foarte mult sunt destul de putini. De fapt, puterea erogena a mameloanelor este in general destul de redusa la barbat, aceasta insa in folosul restului suprafetei pieptului, care este foarte sensibila la stimularea erogena, exercitata in timpul imbratisarii fata in fata.

 

7. Ceafa

Cu toate ca ceafa nu este foarte erogena in adevaratul sens al cuvantului, totusi, partea cea mai de sus a coloanei vertebrale (la nivelul occiputului), este foarte receptiva erotic. Masati asadar aceasta zonă cu degetele si cu palmele, iar masele musculare care se gasesc aici vor provoca o destindere formidabila; mai ales atunci cand continuam masajul erotic, coborand de-a lungul coloanei pana in zona lombara, inclusiv.

8. Spatele


Spatele este o zona foarte erogena, mai ales adancitura spatelui, altfel spus regiunea lombara, care este "punctul de intalnire" al tuturor nervilor distribuiti in tot bazinul pana la perineu.

9. Interiorul si partea din spate a coapselor

Deseori mult prea putin "exploatata", aceasta zona este, ca si la femeie, foarte receptiva, iar aceasta receptivitate se amplifica adeseori cu atat mai mult cu cat urcam catre organele genitale.

10. Pulpele


Unora dintre barbati, dar nu tuturor, le place sa le fie mangaiata aceasta zona cu partea superioara a plantei piciorului.

Spatele este o zona foarte erogena

Regiunea lombara este "punctul de intalnire" al nervilor distribuiti in tot bazinul pana la perineu

 

11. Organele genitale

Scrotul, penisul, baza lui, toate aceste regiuni sunt foarte erogene, si la acestea se adauga indeosebi zona care este situata intre testicule si anus. Dar atentie, in cazul unui barbat incepator care nu controleaza inca foarte bine potentialul erotic, masand aceasta zona riscati sa creati conditiile unei ejaculari fulgeratoare, care nu este catusi de putin de dorit, nici pentru el si nici pentru tine.12. Glandul

El si numai el este cel care, ca zona erogena propriu-zisa, conduce la orgasm fara ejaculare in cazul barbatului. De unde si marea intrebare: glandul fiind singura zona erogena primara a barbatului, ce sa credem despre circumcizie, care ii diminuează astfel sensibilitatea? O sa va raspundem ca, in acest caz, tot "raul" este intr-un fel spre bine: aceasta diminuare a sensibilitatii glandului permite un control mult mai bun al energiei erotice din partea barbatului si, in consecinta, genereaza o amplificare apreciabila a placerii fara de sfarsit care este traita intens, empatic, de amandoi iubitii in cursul jocului amoros, acesta putand in acest mod sa dureze cu mult mai mult.

 

Scrotul, penisul, baza lui, toate aceste regiuni sunt foarte erogene

Glandul poate conduce la orgasm fara ejaculare in cazul barbatului

 

13. Regiunea anala

Stimularea acestei zone este apreciata intr-un mod destul de variabil de la un barbat la altul, asa incat va recomandam ca in acest caz sa faceti apel la ceva mai multa prudenta.

 

14. Fesele

In timpul jocului amoros, partenerul trebuie sa-l prinda in mod ferm dar senzual pe iubitul sau de fese cu ambele maini, dirijandu-i astfel in mod "expert" explorarea orala sau anala, excitat de catre penisul sau erect, prin anumite miscari unduitoare ale bazinului, pe care le poate realiza mai ales atunci cand iubitul se afla deasupra, ajutandu-se cat mai des cu putinta de degete si palme.

 

 

Sursa: sexgen.ro

;
 

Considera informatiile interesante

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Sanatate!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.