Ce sunt "orgasmele uscate"?

Ce sunt

Resurse Sanatate
11 Iulie 2011, 18:08
1724 persoane au vazut acest articol inaintea ta
Un utilizator considera articolul interesant, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 

O tehnica tantrica populara presupune „orgasmele uscate” sau orgasmele fara ejaculare.

Ce sunt orgasmele uscate?

 

Acestea sunt concepute pentru a permite oamenilor sa beneficieze de "eliberarea" unui orgasm fara "marele final", aspect care este adesea legat de ejaculare.

Multi barbati care au orgasme multiple in mod regulat au reusit sa ajunga in acest punct dupa ce au stapanit tehnica orgasmelor uscate, de obicei prin multe incercari si erori.

Cu toate acestea, unii barbati gasesc orgasmul uscat incomod si chiar dureros. In plus, nu este deloc usor sa-l stapanesti, de multe ori necesitand multa practica. Practic, este nevoie de contractarea muschilor pubococcygeus (aceiasi pe care ii utilizezi pentru a opri fluxul de urina atunci cand mergi la baie) in momentul orgasmului.

Acest lucru necesita mult auto-control si constientizare din partea barbatului, lucruri foarte dificile, avand in vedere ca multi barbati au probleme de concentrare atunci cand sunt pe cale sa ajunga la orgasm.

Sursa: sexgen.ro

;
 

Considera informatiile interesante

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Sanatate!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.