Ce inseamna daca am sperma rosie, galbena sau verde?

Ce inseamna daca am sperma rosie, galbena sau verde?

Resurse Sanatate
11 Iulie 2011, 18:24
7510 persoane au vazut acest articol inaintea ta
Un utilizator considera articolul interesant, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 

Afla care sunt cauzele care pot duce la modificarea culorii materialului seminal.

In cazul in care materialul tau seminal are un aspect de culoare rosie sau maro, este posibil ca un vas de sange sa se fi spart in prostata.

Acest lucru se poate intampla in cazul unei ejaculari normale si, in termen de o zi sau doua, materialul seminal ar trebui sa revina la culoarea normala.

In cazul in care sperma este colorata pentru mai mult de cateva zile, ar trebui sa mergi la doctor. Sangele persistent in materialul seminal poate rezulta in urma unor infectii, traume si, rareori, cancer.

Materialul seminal obisnuit poate avea o culoare aproape alba sau usor galbuie. Materialul seminal cu o culoare pronuntata de galben sau verde poate indica o infectie, probabil din cauza unei boli cu transmitere sexuala numita gonoree.

Mergi la medic pentru analizele necesare. In cazul in care materialul seminal are alta culoare din cauza infectiei cu gonoree, tratamentul cu antibiotice este necesar.

 

sursa: sexgen.ro

;
 

Considera informatiile interesante

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Sanatate!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.