Cat de sigur este sa inghiti sperma?

Cat de sigur este sa inghiti sperma?

Resurse Sanatate
24 Iunie 2011, 18:07
3447 persoane au vazut acest articol inaintea ta
2 utilizatori considera articolul interesant, Discutia e la inceput. Fii al doilea care comenteaza!

;
 

Unii se dedau la diferite jocuri cu secretiile corpului lor sau ale altora. Despre riscurile contactarii bolilor cu transmitere sexuala s-a discutat destul de mult. Si atunci, la ce trebuie sa fii atent daca doresti sa "te infrupti"?

Gustarea spermei
Joaca cu sperma face parte
 din experimentele sexuale comune printe cupluri. Curiozitatea ar putea, totusi, tenta un barbat sa incerce propria sperma. Unele persoane gasesc chiar o mare placere in degustarea propriului material seminal.

Dar nu trebuie sa uitam ca acest lucru poate fi periculos, iar autofelatia, poate, de asemenea, avea consecinte neplacute. Asta in situatia in care persoana respectiva are o boala cu transmitere sexuala ce poate fi extinsa in diferite parti ale corpului.

Astfel, chlamidia, gonoreea, sifilisul, herpesul si virusulul human papilloma se pot raspandi foarte usor prin sex oral.

Refluxul gastric iti vine de hac
Desi o sperma sanatoasa
 nu contine nimic care sa provoace vreo boala, unele persoane simt senzatia de voma in timpul sau dupa efectuare felatiei. Acesta este un rezultat al refluxului gastric ce se declanseaza, dar nu constituie un motiv de alarma.

Refluxul este o modalitate prin care corpul nostru ne protejeaza de la sufocare si se activeaza atunci cand ceva ajunge catre gatlej sau ne atinge cerul gurii, stimuland astfel anumiti centri nervosi.

In cazul in care refluxul este stimulat intr-o masura mai mare, poate cauza vomitatul involuntar. Reflexul gastric poate fi controlat prin practicarea tehnicilor de relaxare.

Alte persoane pot avea senzatia de voma dupa inghitirea spermei din cauza motivelor psihologice sau pentru ca gasesc gustul sau consistenta materialului seminal de nesuportat.

Multe persoane se dedau la gustarea propriei urinei deoarece cred in beneficiile sanatoase aduse de aceasta

Gustarea urinei proprii
Ca si in cazul spermei
, exista anumite convingeri vechi potrivit carora urina are efecte benefice asupra sanatatii si poate servi ca substitut pentru mineralele pe care corpul le secreta atunci cand se afla in stare de surmenaj.

Unii oameni beau urina din convingerea (evident eronata) de a ramane vesnic tineri, in tratamentul impotriva tulburarilor reumatice, pentru a curata pielea si pentru tratarea unor boli cu transmitere sexuala.  Alti oameni, insa, beau urina pentru ca sunt excitati de acest lucru.

In ciuda faptului ca urina este compusa in mare parte din apa si este sterila (fiind filtrata de organism), ea nu poate fi folosita ca substitut pentru apa.

Poate ca toate presupusele beneficii aduse de urina si sperma sanatatii sunt nefondate, dar, in cazul in care o persoana nu are o infectie sau alte probleme de sanatate, sperma sau urina acesteia poate fi inghitita fara nici o problema.

Sursa: sexgen.ro

;
 

Considera informatiile interesante

Comentarii

  • Anonim Anonim 26 Aprilie 2013, 22:22 Hauileo mo ! Vinoncoace sa te ffut/ Ca ccoaiele taremi put/ A cicat, peste si ceapa/ Si a ppula nespalata / PPula-i cleioasa de brinza/ Unsuroasa ca o ppizda/ Curu tau e besinos/ Daia io-s cam rusinos/ Diareea imi cam scapa/ Curu imi miroase-a ceapa/ Si a Ppula nespalata/ Besinile taremi put/ Vinoncoace sa te Ffut / Sugi Ppula si-inghiti si Ssperma/ Si io- ti voi darui si perna
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Sanatate!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.