Alcoolul duce la disfunctii erectile?

Alcoolul duce la disfunctii erectile?

Resurse Sanatate
23 Iunie 2011, 20:13
3603 persoane au vazut acest articol inaintea ta
Un utilizator considera articolul interesant, Discutia e la inceput. Fii al doilea care comenteaza!

;
 

Chiar daca un consum mare de alcool face dificila orice erectie, asta nu inseamna acelasi lucru cu a spune ca alcoolul provoaca disfunctie erectila.

Disfunctia erectila nu inseamna ca se intampla o data sau de doua ori, aceasta se refera la incapacitatea constanta de a avea erectie.

Exista mai multe lucruri care fac intelegerea relatiei dintre alcool si disfunctiile erectile dificila. Un factor complicat este modul in care efectul alcoolului depinde de cantitatea consumata in timp intr-o zi anume. Cat de mult este prea mult si care sunt efectele pe termen lung fata de cele pe termen scurt?

O alta complicatie este ca barbatii care beau in exces de multe ori se angajeaza si in alte comportamente nocive, precum fumatul si experimenteaza anumite afectiuni, precum cele cardiovasculare, care sunt cunoscute pentru cresterea riscului de disfunctie erectila.


Alcoolul duce la disfunctii erectile?

Asadar, este dificil sa stii exact care este cauza exacta pentru disfunctia erectia.

Exista insa dovezi ca un consum excesiv de alcool scade fluxul de sange din penis, iar unele studii sugereaza o legatura intre consumul de alcool pe termen lung si reducerea testosteronului.

 

Sursa: sexgen.ro

;
 

Considera informatiile interesante

Comentarii

  • Anonim Anonim 16 Aprilie 2013, 15:20 Am 57 de ani si am trecut prin niste momente absolut cumplite acum doia ni. Am pierdut o persoana draga, un partener si un prieten, am ramas fara serviciu si am inceput sa am insomnii. Pentru ca eram din Focsani si imi era imposibil sa ajung la Bucuresti la Centrul Armonia pentru sedintele cu Anne, am primit de la ea recomandarea sa achizitionez o meditatie audio. La inceput am fost foarte reticenta. Am o varsta si stiu ce inseamna meditatia, dar eu vroiam raspunsuri si schimbari rapide nu in ani de zile. Nu mi s-a parut o suma foarte mare si am decis sa merg totusi pe mana ei si am luat Gandire Pozitiva http://www.brainsync.ro/magazin/gandire-pozitiva/, la recomandarea ei. Dupa vreo 12 zile in care am facut zilnic am inceput sa vad altfel viata. Am mai achizitionat inca 3 meditatii si acum la mai bine de un an dupa ce am inceput pot spune ca totul s-a transformat in viata mea. ABSOLUT TOTUL. In primul rand imi multumesc mie pentru ca mi-am ascultat instinctul si am mers mai departe.
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Sanatate!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.