5 mituri despre corpul masculin

5 mituri despre corpul masculin

Resurse Sanatate
24 Iunie 2011, 17:50
2105 persoane au vazut acest articol inaintea ta
3 utilizatori considera articolul interesant, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 

Exista multe mituri in jurul barbatilor si fizicului lor, unele legate chiar de dimensiunea picioarelor lor si a vietii lor sexuale.

5 mituri despre corpul masculin

Dr. Dr. Aaron Carroll de Indiana University si co-autor al Don't Swallow your Gum: Myths, Half-truths and Outright Lies About Your Body and Health, dezvaluie adevarul din spatele miturilor.

1. Barbatii se gandesc la sex la fiecare 7 secunde


"Asta inseamna ori de cate ori respiram in fiecare zi. Nimeni nu are acest tip de stamina mentala", spune Carroll.

Intr-unul din cele mai cuprinzatoare studii despre obiceiurile sexuale in Statele Unite, 43% dintre barbati au declarat ca nu se gandesc la sex nici macar o data pe zi, ci mai degraba undeva intre de cateva ori pe saptamana si cateva ori pe luna.

2. Barbatii singuri au o viata sexuala mai buna decat barbatii "cuplati"


Intelepciunea conventionala spune ca barbatii angajati intr-o relatie stabila nu primesc decat somn in dormitoarele lor, in timp ce armasarii singuri "incheie afacerea" ori de cate ori au pofta. Dar, de fapt, cei care si-au facut juramintele de fidelitate primesc mai mult.

Un studiu din 2006 al National Opinion Research Center a constatat ca partenerii sunt mai norocosi cu 28 pana la 400% mai des decat burlacii, in functie de varsta lor.

Ba mai mult, partenerii(/-ele) nu numai ca e cu mult mai probabil sa aiba orgasm, dar fac sex oral mai des.

 

3. Materialul seminal are calorii

Potrivit Dr. Rachel Vreeman, tot de la Indiana University si co-autor, lichidul seminal este format din apa si nutrienti, cum ar fi vitamina C, calciu si magneziu.

De asemenea, contine fructoza, dar cu numai 5 pana la 7 calorii pe portie.

"Este putin probabil sa creeze o problema de dieta, dar acest lucru nu ar trebui folosit ca un argument", spune ea.

4. Daca iti razi barba sau parul din cap, acesta creste mai repede, mai gros


"Daca lucrul asta ar fi fost adevarat, am fi gasit leac pentru chelia masculina", spune Carroll.

Firele de par pot parea mai groase si mai inchise la culoare deoarece inca nu au fost expuse la soare si alte elemente. Dar odata ce creste, pare identic cu parul care a fost indepartat.

5. Barbatii cu picioare mari au si penisuri mai mari

Este adevarat ca dezvoltarea penisurilor si degetelor (precum si clitorisului si degetelor) sunt influentate de aceeasi gena, dar lungimea unuia nu prezice lungimea celuilalt.

Intr-un studiu ce a implicat mai mult de 3000 de barbati, s-a constatat ca nu exista nici o corelatie intre marimea picioarelor si cea a bijuteriilor unui barbat.

;
 

Considera informatiile interesante

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Sanatate!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.