Trebuie sa citesti asta ! (prima parte )


23 Octombrie 2011, 15:24

un utilizator apreciaza, 7 utilizatori si-au spus parerea!

;
 
Poate ca ati mai vazut comentariul unui ,asa numit ,Vestitorul ,pus pe mai toate blogurile gay de pe la noi .
Comentariul e acesta :
"Un bărbat nu poate iubi așa cum iubește o femeie decât pe o femeie, fie la nivel sentimental, fie fizic. (Aici fac o paranteză și spun că și bărbații care fac sex anal cu femei sunt tot la același nivel cu homosexualii)

Dumnezeu, când a creat lumea, a creat ființele în 2 forme: mascul și femelă, bărbat și femeie. Doar așa poate exista înmulțirea, deci binecuvântarea lui Dumnezeu în creație.

Și a zis Dumnezeu: „Să facem om după chipul și după asemănarea Noastră, ca să stăpânească peștii mării, păsările cerului, animalele domestice, toate vietățile ce se târăsc pe pământ și tot pământul!”
Și a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat și femeie.

La om, bărbat+femeie+copil = chipul Sfintei Treimi, adică familia umană se aseamănă cu Dumnezeu (care este și el „o familie” alcătuită din 3 persoane, care sunt Unul).
Homosexualitatea, lesbianismul, la fel ca și celelalte devieri de comportament (fizic, psihic), este o eroare provocată de ceva ce nu ține de genetică (așa cum se justifică mulți homosexuali, spunând că nu e o alegere, ci te naști așa), ci de trăiri/experiențe/gândiri necorespunzătoare firii umane.
Așa cum nu poți spune că te naști cu diabetul, nu poți spune nici că te naști cu homosexualitatea/lesbianismul. Cel mult, o dobândești pe parcursul vieții. Însă, a o asuma și a o trăi, crezând că ea este parte din tine și te reprezintă este o greșeală mortală.
Nu judec, ci vreau să te fac să înțelegi că este o problemă gravă. Este unul din păcatele pentru care cei murdăriți de ea nu vor intra în Împărăția Cerurilor (în Rai, adică nu vor trăi veșnic în fericire, alături de Dumnezeu, cu toate binecuvântările Lui fără sfârșit), ci vor ajunge acolo unde i-a târât „celălalt” (în iad, unde e chinul veșnic, fără posibilitate de regret sau de schimbare a sentinței).

„Nu știți, oare, că nedrepții nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu? Nu vă amăgiți: Nici desfrânații, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiții,
Nici furii, nici lacomii, nici bețivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu.

Dumnezeu nu azvârle oamenii în iad, ci ei singuri își aleg finalul. El tot strigă neîncetat către ei să se întoarcă pe calea cea dreaptă, să poată să îi vindece, să îi ridice din mocirlă, să îi curețe. Și e atât de simplu: tot ce trebuie să faci este să îți deschizi cu adevărat, din tot sufletul, mintea, inima și să îi ceri să te ajute să îți revii.

Și așa erați unii dintre voi. Dar v-ați spălat, dar v-ați sfințit, dar v-ați îndreptat în numele Domnului Iisus Hristos și în Duhul Dumnezeului nostru.”

Iisus Hristos, cel prin care suntem iertați de ORICE păcat din lume, a purtat și a fost pedepsit și pentru păcatul homosexualității/lesbianismului. Pe cruce, El a simțit totul: rușinea, neputința, durerea, neîmplinirea, stigmatizarea și chinul.. aduse de homosexualitate/lesbianism și asta pentru ca cei care sunt prinși în această patimă să fie iertați de Tatăl Său, iar prin Duhul Lui să fie readuși la starea de oameni demni de Dumnezeu.
Deci, Dumnezeu a făcut deja totul pentru ca homosexualii să poată fi iertați! Însă, ei trebuie să își recunoască vina și să se întoarcă la Dumnezeu, să ceară iertare și să renunțe DEFINITIV la acest păcat cumplit.
Eu am să îți las câteva link-uri, unde vei găsi câteva rânduri despre ce înseamnă homosexualitatea
 și lesbianismul și cum sunt văzute de Cel care a creat oamenii, și am încrederea că te va ajuta.
 


A postat comentariul si pe blogul meu  ,dar l-am sters ,incercand sa ii ignor puerilitatea.

Venind acasa in miezul noptii ,din refelx, intru sa imi citesc mailurile ...si ce vad ?
Comentariul de mai sus .
Ii raspund cu un link unde sunt postate parerile mele despre religie versus homosexualitate,in speranta ca va intelege si ma va lasa in pace .


Domnul Vestitor imi raspunde ,normal ,necitind o iota din ce i-am trimis ,abordand "problema" in stilul prietenesc ,"te iubesc ,dar stii,urasc pacatosul.

Domnul imi raspunde :
From: Vestitorul 
To: a*****@yahoo.com
Sent: Monday, October 17, 2011 10:37 AM
Subject: Răspuns: Trebuie sa citesti asta!

Care din cuvintele mele exprimă „datul cu piatra”? Mesajul meu este unul al îndreptării, al iertării, e un semnal de alarmă, nu o condamnare în sine. Este mesajul lui Dumnezeu, care cheamă oamenii pierduți la El. 
Sunt responsabil să îmi avertizez semenii pe care îi văd pe un drum greșit, pentru că mie îmi pasă! Pentru că oricine, inclusiv eu, o poate lua pe o cale a pierzării.
Adevărul doare când trăiești în minciună, dar el trebuie scos la iveală, astfel încât toată lumea să știe care este, de fapt, Adevărul, astfel încât să nu piară fără să li se dea șansa de îndreptare.
Nu te amăgi, căci nu există viitor pentru homosexuali, lesbiene, transsexuali, bisexuali, etc., la fel cum nu există viitor pentru bețivi, hoți, violenți, drogați, etc. 
Există singură cale de a ajunge la fericire, și anume asemănarea cu Dumnezeu, adică practicarea și trăirea în adevăr, bine și frumos. Tot ce este în afara acestei căi duce în direcția opusă.
Repet, mesajul meu este mesajul iertării imediate și al iubirii lui Dumnezeu pentru cei care se întorc la El.
Momentul întoarcerii este ACUM! Cu cât se amână momentul, cu atât dreptatea Lui va prima în fața iubirii Lui, iar asta va însemna mânie în ziua Judecății.
--
† Vestitorul
mesagerul Domnului


Asa cum sunt eu mai inpulsiv ,s-ar ca ars .Da ,cine p**a lui 'mnezo ,l-o pus responsabil pe asta pentru viata mea ?

I-au tastatura la baie si ii raspund :

Pe 18.10.2011 05:15, a***** a scris:
Si ce te faci daca iti spun ca nu exista viitor nici pentru cei cu ochii albastrii ?Nici pentru cei blonzi ...nu exista viitor pentru negrii...Betia e un viciu ,hotia o indeletnicire(a bisericii ,as putea spune)violenta e un raspuns la o cauza iar drogurile o plaga ..Nu poti face comparatii puerile ,te faci de ras.
Asemeni heterosexualitatii si homosexualitatea este o forma de iubire ..alta forma de manifestare a iubirii .Cine pune granite iubirii e un ignorant .
Dovada suprema de iubire a dat-o Isus .Ioan in evanghelia lui transmitea mesajul iubirii lui Dumnezeu.
"Fiindca atat de mult a iubit Dzeu lumea ,ca a dat pe unicul sau fiu ,ca ORICINE crede in el sa nu piara ,ci sa aiba viata vesnica."Ioan 3 ;16
Dar ,stii ...hai sa nu o mai lungim ...nu te mai chinuii sa imi programezi un viitor ...ca nu il vreau in raiul vostru ! Doamne feri !
Daca asta ti-e dorinta ...go !Eu nu mi-l doresc .Imi ajunge raiul de pe Pamant ,alaturi de cine iubesc si ma iubeste .De iubitul meu cu care sunt deja de 2 ani .Doi ani in care nu l-am inselat ! Cati dintre cei casatoriti ,"normali"se pot lauda cu asta ?
Judecand homosexualitatea dupa Naomi si alte stoarfe ,e ca si cum am judeca omenirea dupa Hitler !Dar in opinia voastra Hitler a fost un om bun.V-a scapta de jidani ..ca si asa nu ii aveti la suflet ,desi ala pe care il pomeniti ca va salveaza si va faceti cruci zilnic a fost tot jidan .
Bine ,man.
Lasa-ma in pace si repet ,nu te mai labarii pe siturile noastre gay .I-ati si tu de lucru .Du-te si munceste !
Probabil ca indemnul de a merge la munca l-a jignit profund pe Vestitor ,acesta raspunzandu-mi printre altele ca merge la munca si munceste mai mult ca mine .Domne ajuta !
Iata ce raspunde :
From: Vestitorul 
To:****@yahoo.com
Sent: Tuesday, October 18, 2011 2:16 PM
Subject: Re: Răspuns: Trebuie sa citesti asta!

Dragă A***,

Oamenii pot spune câte în Lună și în stele. Eu nu îți scriu ce spun oamenii. Eu ți-am scris ce spune Cel care a creat și oamenii, printre altele. Cel care deține Adevărul. Deci, eu asta îți spun:Adevărul.

Tot Cel pe care Îl găsim în Ioan 3:16, care și-a dat viața pentru noi, exemplificând iubirea prin Jertfa Lui, (după cum ai amintit și tu) a spus asta:
Să nu te culci cu bărbat, ca şi cu femeie; aceasta este spurcăciune.
Cu nici un dobitoc (animal) să nu te culci, ca să-ţi verşi sămânţa şi să te spurci cu el; nici femeia să nu stea la dobitoc, ca să se spurce cu el; aceasta e urâciune.
Să nu vă întinaţi cu nimic din acestea, că cu toate acestea s-au întinat păgânii, pe care Eu îi izgonesc dinaintea feţei voastre.
Că s-a întinat pământul şi am privit la nelegiuirile lor şi a lepădat pământul pe cei ce trăiau pe el.
Că tot cel ce va face ticăloşiile acestea, sufletul care va face acestea se va stârpi din poporul său.”

Nu te lăsa înșelat, căci nu există alt Dumnezeu decât El, cel care a spus cele de mai sus.

Cât privește „fidelitatea” ta, află că 2 ani de zile nu înseamnă nimic nici într-un cuplu heterosexual. Cred că ai un sistem de valori și referință foarte anormal. Abia de la 20 de ani în sus, poate, poți spune că ai fost fidel, deși... fidel înseamnă să NU înșeli NICIODATĂ! Așa a conceput Dumnezeu relația de iubire, între un bărbat și o femeie. Tot ce este în afara acesteia este spurcăciune. Cred că nu mai e cazul să îți spun că multe cupluri normale sunt fidele. Nu vorbesc aici de concubinaj (trăit împreună fără căsătorie-păcat la fel de grav), ci de cuplurile reale, căsătorite.
Desigur, Dumnezeu, în toată mila și iubirea Lui FIDELĂ pentru oameni, va ierta ORICE păcat, dacă cel care l-a practicat se întoarce la El, recunoaște greșeala și vrea și face tot posibilul să se schimbe. 

Te asigur că ăsta poate fi ultimul meu mesaj, dacă nu vrei să primești Adevărul lui Dumnezeu și ocazia Lui de a te ierta și de a te ajuta să ieși de sub mânia Lui viitoare (căci niciun homosexual nu va scăpa de iadul cel veșnic, unde nu mai e șansă de scăpare).

Muncesc, cu siguranță, mai mult decât tine, iar mesajele astea le trimit ca parte a datoriei mele morale și creștine, de a aduce cât mai multe suflete confuze și înșelate (de diavol) la Hristos.

Acum, ai de ales: fie te întorci la Dumnezeu pentru o viață cu adevărat fericită, fie rămâi la dispoziția diavolului (tatăl minciunii) până în Ziua Judecății, când Dumnezeu ne va separa. La dreapta Lui vor sta, pentru a intra în Rai, cei care au primit mesajul Lui, iar la stânga, pentru a intra în iad, cei care L-au respins.
Dumnezeu să te ajute!

In raspunsul omului m-au enervat doua chestii :
1)poti spune ca ai fost fidel abia dupa 20 de ani de casnicie
2)faptul ca a citat din Levetic!

Pentru necunoscatori ,Leveticul este cartea in care Moise prezinta legile date de ...hai sa zicem Dumnezeu .
Ideea e ca din aceasta carte a Vechilui Testament ,APROAPE NIMIC NU MAI E VALABIL in crestinism !
S-a pastrat doar porunc cu privire la homosexuali ,la curvie si ziua de odihna ..care era sambata ,de aia ii zice sabat ...Deci doua legi si jumatate .
Daca azi inca homosexualitatea e infierata cu pedeapsa capitala ,curvia trece neobservata .
Intrigat de citatul din aceasta carte ii raspund :
Pe 19.10.2011 01:30,a***** a scris:
Draga "Vestitorule",ma bucur ca ai citat din Vechiul Testament ...mai precis din Levetic.
Acolo sunt o sumedenie de lege pe care AZI CRESTINII NU LE MAI IMPLINESC !!!
1)arderile de tot ,pentru iertarea pacatelor (cap 3 16 Preotul să le ardă pe altar. Aceasta este mâncarea unei jertfe mistuite de foc, de un miros plăcut Domnului. Toată grăsimea este a Domnului.
17 Aceasta este o lege veşnică pentru urmaşii voştri, în toate locurile unde veţi locui: cu niciun chip să nu mâncaţi nici grăsime, nici sânge.”
2)legi cu privire la mancare (
cap 11 Dar să nu mâncaţi din cele ce rumegă numai sau care au numai unghia despicată. Astfel, să nu mâncaţi cămila, care rumegă, dar n-are unghia despicată: s-o priviţi ca necurată.
5 Să nu mâncaţi iepurele de casă, care rumegă, dar n-are unghia despicată: să-l priviţi ca necurat. 
6 Să nu mâncaţi iepurele, care rumegă, dar n-are unghia despicată: să-l priviţi ca necurat. 
7 Să nu mâncaţi porcul, care are unghia despicată şi copita despărţită, dar nu rumegă: să-l priviţi ca necurat. 
8 Să nu mâncaţi din carnea lor şi să nu vă atingeţi de trupurile lor moarte: să le priviţi ca necurate.
10 Dar să priviţi ca o urâciune pe toate cele ce n-au aripi şi solzi, din tot ce mişună în ape şi tot ce trăieşte în ape, fie în mări, fie în râuri. 
11 Să le priviţi ca o urâciune, să nu mâncaţi din carnea lor, şi trupurile lor moarte să le priviţi ca o urâciune. 
12 Să priviţi ca o urâciune pe toate cele care n-au aripi şi solzi în ape.
3)legi cu privire la nastere .cretinismul absolut !!!!daca nu nastea baieti ,femeia era NECURATA!!!!!
Cap 12 5 Dacă naşte o fată, să fie necurată două săptămâni, ca pe vremea când i-a venit sorocul; şi să rămână şaizeci şi şase de zile ca să se cureţe de sângele ei. 
6 Când se vor împlini zilele curăţării ei, pentru un fiu sau pentru o fiică, să aducă preotului, la uşa Cortului întâlnirii, un miel de un an pentru arderea de tot şi un pui de porumbel sau o turturea pentru jertfa de ispăşire.
4)taierea imprejur
cap 12 3 În ziua a opta, copilul să fie tăiat împrejur. 
5)legi cu privire la aspectul fizic
cap 19.27 Să nu vă tăiaţi rotund colţurile părului şi să nu-ţi razi colţurile bărbii.
6)30 Să păziţi Sabatele Mele şi să cinstiţi Locaşul Meu cel Sfânt. Eu sunt Domnul.
37 Să păziţi toate legile Mele şi toate poruncile Mele şi să le împliniţi. Eu sunt Domnul. 
7)curvia
cap 20 10 Dacă un om preacurveşte cu o femeie măritată, dacă preacurveşte cu nevasta aproapelui său, omul acela şi femeia aceea preacurvari să fie pedepsiţi cu moartea.
cap21 9 Dacă fata unui preot se necinsteşte curvind, necinsteşte pe tatăl ei: să fie arsă în foc.
8)cei cu handicapuri sunt discriminati
cap 21 16 Domnul a vorbit lui Moise şi a zis:
17 „Vorbeşte lui Aaron şi spune-i: „Niciun om din neamul tău şi din urmaşii tăi, care va avea o meteahnă trupească, să nu se apropie ca să aducă mâncarea Dumnezeului lui. 
18 Niciun om care va avea o meteahnă trupească nu va putea să se apropie: şi anume niciun om orb, şchiop, cu nasul cârn sau cu un mădular mai lung; 
19 niciun om cu piciorul frânt sau cu mâna frântă; 
20 niciun om ghebos sau pipernicit, cu albeaţă în ochi, care are râie, pecingine sau boşit. 
21 Niciun om din neamul preotului Aaron, care va avea vreo meteahnă trupească, să nu se apropie ca să aducă Domnului jertfele mistuite de foc; are o meteahnă trupească: să nu se apropie ca să aducă mâncarea Dumnezeului lui. 
9)ziua de odihna cap 23
3 Şase zile să lucraţi; dar ziua a şaptea este Sabatul, ziua de odihnă, cu o adunare sfântă. Să nu faceţi nicio lucrare în timpul ei: este Sabatul Domnului, în toate locuinţele voastre. 
4 Iată sărbătorile Domnului, cu adunări sfinte, pe care le veţi vesti la vremurile lor hotărâte. 
5 În luna întâi, în a paisprezecea zi a lunii, între cele două seri, va fi Paştile Domnului. 
6 Şi în a cincisprezecea zi a lunii acesteia, va fi sărbătoarea Azimelor în cinstea Domnului; şapte zile să mâncaţi azime. 
7 În ziua întâi, să aveţi o adunare sfântă: atunci să nu faceţi nicio lucrare de slugă. 
8 Şapte zile să aduceţi Domnului jertfe mistuite de foc. În ziua a şaptea să fie o adunare sfântă: atunci să nu faceţi nicio lucrare de slugă
30 Pe oricine va face în ziua aceea vreo lucrare oarecare îl voi nimici din mijlocul poporului lui.
10)ochi ptr ochi 
cap 24
19 Dacă cineva răneşte pe aproapele lui să i se facă aşa cum a făcut şi el: 
20 frântură pentru frântură, ochi pentru ochi, dintre pentru dinte; să i se facă aceeaşi rană pe care a făcut-o el aproapelui său. 
21 Cine va ucide un dobitoc să-l înlocuiască; dar cine va ucide un om să fie pedepsit cu moartea.
Sunt doar o spicuire a "legilor" lui dumnezeu .
Ma intreb ,de ce nu mai e pacat sa manaci porc,sau fructe de mare ,sau iepure sau sange ...daca mancai sange erai pedepsit cu moartea !
Azi ,nu mai e valabila porunca .
Daca dumnezeu era intrasingent cu fecioarele ,iar daca fata era prinsa ca nu era virgina era omorata cu pietre ..azi ...de ce legea aceasta nu mai e respectata ?
Daca atunci a fost ochi pentru ochi ,azi de ce nu mai e valabila porunca ? Ca dara ,dumnezeu a zis ":Aceasta este o lege veşnică pentru urmaşii voştri, în toate locurile unde veţi locui."

De ce nu se mai practica taiatul imprejur ,la majoritatea crestinilor de azi ?
De ce iti faci chip cioplit cand dumnezeu a zis sa nu iti faci ?
AAAAAAAAAAAAAAA,a venit Isus si a anulat legea ,cuprinzand-o in doua porunci :sa iubesti pe aproapele tau si pe dumnezeu ca pe tine insuti .Sau gresesc ?
Isus a zis :cine este fara pacat sa i-a primul piatra si sa dea ...
Isus a zis :
 • "Ferice de cei saraci in duh, caci a lor este Imparatia cerurilor! (Mat.5:3)
 • Ferice de cei ce plang, caci ei vor fi mangaiati! (Mat.5:4)
 • Ferice de cei blanzi, caci ei vor mosteni pamantul! (Mat.5:5)
 • Ferice de cei flamanzi si insetati dupa neprihanire, caci ei vor fi saturati! (Mat.5:6)
 • Ferice de cei milostivi, caci ei vor avea parte de mila! (Mat.5:7)
 • Ferice de cei cu inima curata, caci ei vor vedea pe Dumnezeu! (Mat.5:8)
 • Ferice de cei impaciuitori, caci ei vor fi chemati fii ai lui Dumnezeu! (Mat.5:9)
 • Ferice de cei prigoniti din pricina neprihanirii, caci a lor este Imparatia cerurilor! (Mat.5:10)
 • Ferice va fi de voi cand, din pricina Mea, oamenii va vor ocari, va vor prigoni si vor spune tot felul de lucruri rele si neadevarate impotriva voastra! (Mat.5:11)
 • Ferice de acela pentru care Eu nu voi fi un prilej de poticnire." (Mat.11:6)
Vezi ,domnul meu ?
Dumnezeul meu nu e unul razbunator ,e plin de iubire !
Tu zici ca eu gresesc ca iubesc un barbat ...atunci si Isus a gresit iubindu-ne pe noi toti !
Nu a avut nici-un viitor pe pamant ,a fost condamnat la moarte .Dar ce a ramas dupa El a dainuit milenii ,iar aici ma refer la IUBIREA LUI ,nu la colosul ruginit numit RELIGIE !
EL nu ma condamna ,ptr ca EL M-A facut asa !
EL MA STIE MAI BINE ,chiar si ca mine !
Adevarul e ca voi vreti sa scoateti paiul din ochiul nostru,dar atentie la barna ,ca cam provocati accidente .
Nu mi-ai adus argumente la ce ti-am scris inainte ,mi-ai trantit faza cu dumnezeu .
EU NU CRED IN DUMNEZEUL  VOSTRU !!!!!
NU E UN ARGUMENT VALABIL !
Dumnezeul tau nu da voie unui handicapat sa intre intr-un loc sfant ,considera femeia inferioara iar dragostea un pacat pedepsit cu moartea .
Am 32 de ani ,nu am facut sex cu nimeni pana la 27 de ani ,pt ca credeam ca o sa ma vindec de aceasta "boala" =)),
apoi am inceput sa imi cladesc o relatie ,constientizand ca El nu m-a facut bolnav ci sanatos .
Am fost sincer si am spus adevarul .
Aveam de ales sa fac o femeie nefericita ,neputandu-i darui iubire ,facandu-ma nefericit si pe mine ,sau sa infrunt viata sa fiu ceea ce EL m-a creat aducand fericire,mie si iubitului meu .
Asa ca e greu de digerat ?
Poate ptr voi ,"bine voitorii" care vor sa populeze raiul si sa isi ingroase conturile prin banci .
Multumesc pentru atentie .


Dansul imi vine cu nu raspuns care m-a lasa ca la dentist:
"aia de atunci erau niste salbatici ,iar dumnezeu trebuia sa ii educe !!!!!!!!"
Iata raspunsul sau :

Dragă A***

Te rog să fii foarte atent la ce scriu mai jos, căci e de citit. În plus, vreau să îți fie foarte clar un lucru: eu NU te judec, NU te acuz, NU sunt dușmanul tău. Consideră-mă cum vrei tu să îți imaginezi că sunt, dar niciuna din cele de mai înainte. Discuția pe care o port cu tine nu are decât un singur scop, cât se poate de direct, de transparent și de normal: să te aduc la lumină, pentru că ești om, orice om face greșeli (începând cu mine!) și orice om merită să fie iertat și să fie fericit, nu tratat cu indiferență, dispreț, acuze și superioritate (
orice om este, în fond, chipul lui Dumnezeu, chiar dacă e acoperit de nori sau strâmbat de patimi). 
Te rog din tot sufletul să lași la o parte orice pornire de încrâncenare în a îmi demonta toate ideile pe care ți le scriu în favoarea ta, doar pentru că nu îți convin din cauza unei alegeri greșite pe care ai făcut-o în urmă cu 5 ani. NU există prea târziu decât în clipa morții, deci timp încă mai e.
Dacă ai răbdare și chiar vrei să știi cu adevărat cum ar trebui să fii/fim și de ce, o să înțelegi. Dacă nu te interesează fericirea (ta) REALĂ, atunci irosim timpul degeaba.
Deci...

Primul lucru EXTREM de important pe care trebuie să îl ai în vedere, în orice împrejurare a vieții tale este următorul: Tot ce ești, faci și ai este sub controlul lui Dumnezeu. El a creat totul, inclusiv pe tine, și tot El susține totul. Nimic nu este în afara Lui. Dacă nu ar fi așa, El nu ar fi Dumnezeu și nu ar mai exista nimic. Nici măcar ideea de nimic.

Al doilea lucru EXTREM de important este că NU există alt Dumnezeu decât Unul. Și El este cel din Biblie, nu altul fabricat de mintea omului, asezonat cu tot felul de însușiri pe placul nostru. Fie că ne place sau nu ne place, El este Cel ce este. Chiar ăsta e numele Lui: Eu sunt Cel ce sunt. Tot ce este în afara Dumnezeului descris în Cuvântul Lui (Biblia) este un idol făcut de oameni, o închipuire, de care tot El ne-a spus să ne ferim: Este oare un alt dumnezeu afară de Mine? Este un alt adăpost ca Mine? Nu este alt Dumnezeu decât Mine, Eu sunt singurul Dumnezeu drept și mântuitor, alt Dumnezeu afară de Mine nu este. Întoarceți-vă la Mine, și veți fi mântuiți toți cei ce sunteți la marginile pământului! Căci Eu sunt Dumnezeu, și nu altul.
 Din nefericire, oamenii Îl percep pe Dumnezeu în feluri total diferite. Aici este o problemă reală. De aceea a venit Hristos, ca să ne arate cum trebuie să înțelegem corect pe Dumnezeu.

Al treilea lucru EXTREM de important: Dumnezeu nu e iubire și atât. Să îți intre bine de tot asta în cap și în suflet, înainte de a face/gândi orice lucru. Dumnezeu este iubire și dreptate. Ambele, în același timp! Nu există una fără alta. Însușirile Lui sunt bine revelate în Biblie. Dacă o să ai răbdare să citești Biblia cu adevărat, fără să cauți să te dezvinovățești pentru homosexualitate, vei vedea Dumnezeul REAL.
Vechiul Testament a arătat dreptatea lui Dumnezeu, în mod pregnant. Noul Testament a arătat iubirea lui Dumnezeu, în mod pregnant.
Biblia nu poate fi văzută separat. Ea este unitară pentru că Îl arată pe Dumnezeu întreg - și drept și iubitor.
Ceea ce ne duce la...

Levitic.
Faptul că o sumedenie de legi din Vechiul Testament nu mai sunt împlinite de creștinii din ziua de azi, nu înseamnă că ele nu mai sunt valabile, pentru că Iisus le-ar fi desființat.
Iisus (fiind Dumnezeu, deci autorul legilor, care NU se schimbă!, căci altfel nu ar fi Dumnezeu) nu a desființat nimic. Dimpotrivă! A împlinit, adică a completat unde rămânea loc de interpretare, căci ține cont în ce perioadă erau date acele legi. Contextul e foarte important! Oamenii ăia erau niște înapoiați! Ei nu știau de frică decât prin amenințări sau prin pedepse dure, căci erau barbari, nu erau civilizați cum suntem noi.
Îți dau doar câteva exemple de legi din Vechiul Testament care, deși unii creștini (poți să spui majoritatea, dacă vrei, nu mă deranjează) nu le mai păstrează, ele sunt perfect valabile oricând - veșnice:

a. Mâncatul animalelor necurate (porc, iepure, cămilă) - În urma căderii, omul a început să ucidă, animalele.. la fel. Însă, deși Dumnezeu a permis omului să mănânce carne, El știa că anumite animale nu au carnea ușor digerabilă de corpul uman. E și o vorbă: „Nu tot ce zboară se mănâncă”. Dacă vrei să ai probleme, n-ai decât să mănânci porci, șoareci, cămile, etc., dar o faci cu consecințe.
De altfel, în Facerea scrie clar că Dumnezeu a făcut omul, păsările și animalele IERBIVORE... De ce crezi că vegetarienii sunt mai sănătoși? Pentru că ăla e stilul NORMAL de alimentație pentru om, lăsat de Dumnezeu, de la bun început (când toată creația era foarte bună).

b. Arderea de tot era o formă de jertfă pentru păcat, adică de diminuare a mâniei lui Dumnezeu (justificată prin dreptatea Lui, care cere plata păcatului prin moarte) până la o jertfă care chiar putea acoperi orice urmă de mânie și de dreptate posibilă. Era vorba de Iisus Hristos, jertfa PERFECTĂ pentru întreaga omenire.
Acum e chiar interzis și să aplici violență asupra oricărei ființe, odată ce Hristos a plătit deja tot răul posibil (desigur, pentru cei care cred în El și Îl urmează).
Dar, Iisus Hristos S-a întrupat nu doar ca plată a păcatului, ci și pentru îndumnezeirea omului, pentru urcarea omului la Tatăl, ca să fim Una cu El, așa cum și Hristos și Tatăl Una sunt. De ce? Pentru că ne iubește și de asta ne-a creat, să fim împreună.
Ți-l poți imagina pe Iisus Hristos luat „pe la spate” sau pe El penetrând fundul unui bărbat? (Iertată să-mi fie întrebarea!) Te rog să te gândești bine la asta! Homosexualitatea nu e iubire și viceversa!

c. Curvia este și va rămâne VEȘNIC pedepsită! Să NU cumva să te lași înșelat să crezi că relațiile heterosexuale în afara căsătoriei în fața lui Dumnezeu sunt în regulă, doar pentru că e sex între bărbat și femeie! Te minți singur și se mint și cei care trăiesc așa! Între curvie și homosexualitate, e o diferență trupească de fire. Homosexualitatea e împotriva firii, iar heterosexualitatea e naturală. Ambele forme - atât curvia, cât și homosexualitatea - sunt păcate care trimit sufletul omului spre chin veșnic.
Uită-te în ziua de azi la câte cupluri stau împreună, ca și când ar fi căsătorite, fără probleme. Crezi că e OK? Sunt la fel de înșelați de diavol acei oameni, precum sunt și homosexualii care cred că Dumnezeu i-a făcut așa și e OK. Toți vor ajunge în iad, dacă nu se întorc la Dumnezeu și nu urmează o viață normală, după legile Lui.

d. Dacă Vechiul Testament ar fi fost anulat, de ce nu ucidem? Că doar una din porunci spune clar: „Să nu ucizi!” sau... de ce mai păstrăm ziua de odihnă?

Și aș putea continua...

Va urma

;
 

Apreciez sfatul

Comentarii

 • Anonim Anonim 25 Martie 2018, 20:34 Haha.. My imaginary friend is better than yours. (prietenul meu imaginar este mai bun decat al tau :) Decat sa pierdem vremea cu religie mai bine ne-am preocupa cu lucruri importante cre ajuta omenirea sa progreseze!
 • Anonim Anonim 25 Ianuarie 2013, 21:30 Adevarul e ca, daca ati fi toti asa de convinsi de ceea ce aberati aici, n-ati mai fii atat de incrancenati sa va convingeti unul pe altul.. Cel care e cu adevarat impacat cu sine (Pacea adevarata o da Dumnezeu), nu simte nevoia sa se razboiasca prin cuvinte ieftine; si cine poarta numele lui Dumnezeu, nu mai simte nevoia sa-si puna atichete : ateu / sectar idiot/ mandru homosexual.. asa ca mai bine s-ar analiza fiecare pe el insusi, si s-ar intreba ce anume il face atat de incrancenat in sa-si impune filosofia lui de viata..
 • Anonim Anonim 6 Octombrie 2012, 18:56 Eu sunt ateu şi nu mă mai obosesc să văd logica în religie şi biblie căci nu există. Apropo \"iau\" şi \"ia-ţi\" sunt formele corecte...verbul \"a lua\" eu iau, tu iei, el ia. Scuze sunt un maniac al ortografiei:) Toate cele bune:)
 • Angel Angel 4 Octombrie 2012, 01:24 Dumnezeu este UNIVERSUL , iar billia a fost scrisa de invingatori ca si istoria... TOT CE ETE FACUT DIN IUBIRE, DRAGOSTE , INTELEGERE ... NU ESTE PACAT ... O SINGURA LEGE UNIVERSALA GUVERNEAZA PESTE TOATE RELIGIILE DAR ACESTEA SUNT PREA OCUPATE CU RAZBOIUL DINTRE ELE NESTIIND CARE DINTRE ELE ESTE CEA ADEVARATA , CU AFACERILE, CU AURUL SI BANI, ACEASTA LEGE SUNA CAM ASA : NU FA RAU NMANUI INENTIONAT... SI DACA PE ACEASTA O RESPECTI NIMIC NU MAI ESTE PACAT . DUMNEZEU ESTE IN MINE SI IN TINE SI IN VOI SI IN ABSOLUT TOT CE NE INCONJOARA... LIMITELE NI LE PUNEM SINGURI DUPA MODUL GRESIT IN CARE AM FOST CRESCUTI SI MANIPULATI DE ACESTE RELIGII SI ASA NE TRAIM VIATA GRESIT . ACEST TIP DACA TOT SPUNE CA E CU RELIGIA TREBUIE INTAI SA SE CORECTEZE PT CA EL TOT CE FACE SE NUMESTE CA JUECA . DACA AR FI UN OM CARE IL URMEAZA PE DOMNUL AR TREBUI SA STIE CA NORMAL E SA ISI IUBESCA APROAPELE , SA IL AJUTE INDIFERENT DE RELIGIE, SEX SAU ORIENTAE SEXUALA . DACA E UN EXTREMIST SA STEA IN BISERICA NU PE INTERNET :)
 • 13 Iulie 2012, 15:29 eu zic asa Iubirea nu este pacat si multi se omoara dincaua bisericii care bisericile sunt fabrici de bani idioti si mincinosiii cu limuzine etc daca astia suntem ce sa facem si plus de asta eu vad ca homosexualitatea si lesbianismul in loc sa inceteze vad ca dincontra se inmulteste sii eu simt ca Dumnezeu ma iubeste asa cum sunt si simt ca are un plan pentru mn Domnul Iisus hristos nu mai el ne intelege si cu tatal ce simtim noi cei care ne judeca sunt si ei dea randul lor judecati de Dumnezeu .DOMNUL Iisus hristos fie cu noi si ne ajuta mereu si ca sa pun capat mai dragoste mare e dintre un gay si un gay decat intre o femeie si un barbat
 • Anonim Anonim 12 Iulie 2012, 03:54 Cand ai de-aface cu astfel de creaturi, e mai bine sa te lasi pagubas. Logica si bunul simt le sunt complet paralele. Ignora-i si mergi mai departe. Am folosit \"creaturi\" deoarece imi este sila sa-i pun in aceeasi categorie cu oamenii. Asemanarea lor cu oamenii este pur accidentala.
 • Anonim Anonim 4 Decembrie 2011, 03:41 Ala nu era ortodox era un sectar idiot!
 • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Religie!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.