Trebuie sa citesti asta !(partea a doua )


23 Octombrie 2011, 15:23

un utilizator apreciaza, 3 utilizatori si-au spus parerea!

;
 

Asa cum promiteam revin cu partea a doua a conversatiilor purtate vu "Vestitoril"mortii gayilor.

Continuarea mailului dansului.

"d. Dacă Vechiul Testament ar fi fost anulat, de ce nu ucidem? Că doar una din porunci spune clar: „Să nu ucizi!” sau... de ce mai păstrăm ziua de odihnă?

Și aș putea continua...

"Vechiul Testament a fost, practic, o pregătire pentru Noul Testament. Adică o pregătire pentru Hristos, Mântuitorul lumii.
Sfântul Apostol Pavel a spus clar: „Dar când va veni ceea ce e desăvârșit, atunci ceea ce este în parte se va desființa”.
Dacă citim Faptele Apostolilor, la capitolele 11 și 15, vom observa că există deosebire mare între creștini și iudei.
Așadar, creștinii nu sunt obligați să se supună tuturor legilor Vechiului Testament, deoarece Hristos l-a desăvârșit, împlinind cele care-i lipseau.
Multele legi și prescripții trebuiau să ducă pe om la Hristos și la porunca supremă a dragostei.
11. Când eram copil, vorbeam ca un copil, simțeam ca un copil; judecam ca un copil; dar când m-am făcut bărbat, am lepădat cele ale copilului.
12. Căci vedem acum ca prin oglindă, în ghicitură, iar atunci, față către față; acum cunosc în parte, dar atunci voi cunoaște pe deplin, precum am fost cunoscut și eu.
13. Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea.
Iar mai mare dintre acestea este dragostea."
Tocmai de aceea creștinii nu serbează Sabatul, ci Învierea (Duminica)


Asta nu înseamnă că tot Vechiul Testament este egal cu 0, ci el rămâne veșnic valabil, dar rămâne valabilcompletat de Noul Testament, nu luat separat.

Ceea ce ne aduce, din nou, la problema noastră: homosexualitatea. A fost interzisă și pedepsită cu foc și pucioasă, deci cu eliminarea totală a păcătoșilor în Vechiul Testament (arderea cetăților Sodoma și Gomora).
Și în Noul Testament este la fel de pedepsită, numai că în Noul Testament nu mai apare mânia lui Dumnezeu, pentru că ea este satisfăcută de Jertfa Supremă - Hristos. De asta, astăzi nu mai cade foc din cer și altele ca pe vremea Vechiului Testament, pentru că odată ce Iisus Hristos a murit pentru noi și, prin moartea Lui, a plătit toate păcatele noastre, Dumnezeu nu Se mai mânie, ci îndreaptă pe cel care Îl primește în viața lui.
În Vechiul Testament, Dumnezeu vedea păcatul direct și dreptatea Lui cerea plata imediată, de aici și jertfele de animale sau moartea oamenilor (unde jertfele nu erau suficiente pentru gravitatea păcatelor - deci homosexualitatea nu se putea răscumpăra cu jertfe animale - întrecerea orice formă de jertfă!).
În Noul Testament, deci în vremea noastră, Dumnezeu privește prin găurile provocate de cuiele pe care tu, eu, lumea, toți le-am bătut în mâinile Fiului Lui, ai înțeles?
Cu alte cuvinte, Iisus Hristos acoperă păcatul tău, iar Dumnezeu te vede sfânt, doar dacă Îl primești pe Hristos ca Mântuitor și Îi respecți legile.

Deci, prietene Alin, Dumnezeu astăzi, pe lângă a susține toată creația Lui, ajută oamenii să se mântuiască, adică să fie salvați de mânia Lui, căci dacă nu Îl urmezi și nu Îi respecți legile, înseamnă că moartea lui Hristos nu valorează nimic pentru tine, deci îți este egală cu 0, și la fel va fi și în ochii Lui. Iar asta va însemna că vei fi ținta mâniei Lui. Și, crede-mă, a spus-o clar: Adevărat vă spun, că în ziua judecății, va fi mai ușor pentru ținutul Sodomei și Gomorei decât pentru cetatea aceea. Ce înseamnă asta? Că mânia manifestată prin distrugerea acelor cetăți în vremea Vechiului Testament (înainte de jertfa lui Hristos) va fi nimic pe lângă ce va urma pentru cei care, în vremea asta de acum, cu Hristos pe cruce și cu atâtea cunoștințe, tehnologie, informații și oameni care dau vestea bună a lui Dumnezeu, au respins-o și au continuat să trăiască în păcat.
Păcat înseamnă orice. Și eu am fost păcătos. Încă sunt. Dar fac totul ca să nu mai fiu. Și mă rog, zilnic, la Dumnezeu să mă ajute. ȘI MĂ AJUTĂ!
Să știi, dragule, că Dumnezeu nu e ca noi. El nu se uită la fața omului, la cât de bun e în ochii lumii, la câte fapte bune a făcut, la cât de „tolerant” e. Sunt egale cu 0 astea, dacă sufletul acelui om nu respectă legile Lui, legi care aduc fericirea și pacea interioară.
Crede-mă că știu ce spun, pentru că trăiesc asta. Și nu am avut o viață ușoară, superbă, lipsită de suferință.
Poate că am suferit mai mult decât tine, poți să știi? Poate că nici eu nu am făcut sex până la o vârstă considerată de lume „înaintată”, poți să știi? Poate că și eu mi-am pus cândva problema „oi fi bolnav?”, „oi fi anormal?”. La asta te-ai gândit?
Crezi că te iau la trei lulele, trei surcele, de pe vreo poziție înaltă de lup moralist?
Pot să îți spun că NU am făcut alegerea greșită pe care ai făcut-o tu, deși poate că aș fi avut ocazia în lumea asta mizerabilă, dar... am făcut altele, care se condamnă la fel. Tot moartea veșnică mă păștea și pe mine.
De asta îți spun și te rog din tot sufletul să fii sincer și să accepți ceea ce îți spun, astfel încât să faci tot posibilul să te schimbi în bine.
Dumnezeu nu lasă pe nimeni din cei care-L cheamă și nu există viață pe care El să nu o poată restaura sau redefini. El ne-a creat, El știe unde-s bubele, El are tratamentul.
Așa cum m-a ajutat pe mine și m-a scos din groapa în care mă aflam și are grijă de mine, în fiecare zi, fără ca măcar să apuc să cer ceva, așa va face și cu tine.
În Iisus Hristos, toți suntem noi. Nimic din ce am făcut nu mai contează. Contează doar să-L primești și să Îi asculți și să Îi împlinești Cuvântul.
Roagă-L să te ajute și ai încredere, că nu îți vreau răul.


PS: Dumnezeu nu a creat pe nimeni nici curvar, nici homosexual, nici tâlhar, etc. Oamenii aleg să fie așa.
Să știi că nu am conturi în bănci, decât pentru a plăti rate.
Dacă vreau doar să populez Raiul, nu cred că voi ajunge acolo. Nu așa ajungi, dorind. Ajungi, făcând ceea ce a spus Dumnezeu. Si uite asa se contrazice omul meu singur .
La inceput era porunca sa nu ucizi ,acum tot ala care a dat-o zice "ucide homosexualul".
Hristos e jerta suprema pentru a potolii mania lui dumnezeu ,gata cu arderile de tot ,dar in levetic zice ca aceste legi sunt vesnice !!!!TOATE !!! In principiu alegi ce iti convine .

Asta imi place .Si imi da ca teme o proba imaginativa ,ca mi-l pot imagina pe Isus dand-o pe la spate ,sau luand-o pe la spate .
Eu ii trimit urmatorul raspuns :
Pe 20.10.2011 01:34, a****** a scris:
HAI SA NU O MAI TALALIM .ADICA SA NU O MAI LUNGIM !
1)TI-L POTI IMAGINA PE ISUS CA F*TE O FEMEIE ?IERTATA-MI FIE EXPRESIA .
DECI ,CHESTIA CU IMAGINATUL NU PREA MERGE .PENTRU CA DACA ISUS NU A F*TUT FEMEI ,SAU POATE A FACUT-O ,DAR DUPA BIBLIA NU A FACUT-O ,ASTA NU INSEAMNA CA SEXU ,FIE EL SI IN CADRUL CASATORIEI E EU PACAT !!!!
2)BIBLIA NU A SCRIS-O DUMNEZEU! A DAT-O CUMVA PRIN FAX LUI MOISE ?SAU CUM ?
BIBLIA E SCRISA DE OAMENI PE O PERIOADA DE CATEVA MII DE ANI .
ABIA CONSTANTIN CEL MARE ,DIN MOTIVE POLITICE A CONVOCAT CONCILIUL DE LA NICEA DIN 325 E.N SI A DICTAT CE CARTI SA INTRE IN COLECTIE SI CE NU !SE STIE CA UNICUL SCOP A LUI ERA REUNIFICAREA IMPERIULUI ROMAN SI CA ACEST CONSTANTI NU A FOST UN CRESTIN ,FIIND BOTEZAT ABIA CAND II ERA PEIREA APROAPE .
SI TREBUIE SA TE DEZAMAGESC .SUNT MAI MULTI DUMNEZEI ,IN IMAGINATIA OMULUI ,CEL PUTIN,IAR EU NU CRED IN DUMNEZEUL TAU .PUNCT !
A SPUNE CA UNELE LEGI NU MAI SUNT VALABILE PTR CA ATUNCI AIA ERAU SALBATICI SI NU INTELEGEAU DE VORBA BUNA SI NUMAI DE AMENINTARI ,ATUNCI DA-O-N PULA DE TRABA !
ADICA DUMNEZEU A ZIS CHESTIILE ALEA LA VRAJEALA ..BA DACA NU FACETI CE VA ZIC EU ,VA FUT ...DA ACUM NA,SUNTETI CIVILIZATI,GATA NU VA MAI FUT ...NU MAI TRE SA IMPLINITI LEGILE ALEA CU SABATU ,CU JERTFELE ,CU PORCU ...E ERAM PLICTISIT ATUNCI .ACUMA V-ATI CIVILIZAT ,GATA ..NUMAI POPONARII NU AU VOIE ,CA DE , FIUL MEU NU S-A FUTUT IN CUR .MIE IMI PLAC FEMEILE ,DAR ACOLO LA LOCUL LOR .
TU TE-AI VAZUT CAND AI SCRIS TAMPENIILE ALEA ?
NU AI VENIT CU NICI UN ARGUMENT .DOAR CEL RELIGIOS ,PE CARE SINCER ..IMI PARE RAU PTR EFORTUL TAU ,DAR MA PIS PE EL ...IMI CER SCUZE DE EXPRESIE .
SI TE ROG SA STUDIEZI FORTE BINE PSIHOLOGIA UMANA ,FARA PREJUDECATI RELIGIOASE .
TRAGI LINIE SI JUDECI FARA SA CUNOSTI A D E V A R U L !!!
NU POTI PUNE TALHARUL ,CURVARUL IN RAND CU HOMOSEXUALUL .
SUNT CONCEPTE TOTAL SEPARATE !
S FI GAY NU E O ALEGERE !!!
A INTRETINE ACTE SEXUALE HOMOSEXUALE ESTE O ALEGERE !
A FI HETERO NU E O ALEGERE !
A INTRETINE ACTE SEXUALE HETEROSEXUALE E O ALEGERE !
EU AM FOST GAY SI CAT NU AM AVUT O VIATA SEXUALA ,LA FEL SI TU ,AI FOST HETERO INAINTE SA ITI INCEPI VIATA SEXUALA .
DA DOVADA DE EMPATISM !
DA AI AVUT ,SAU AI ATRACTIE FATA DE BARBATI DAR SI FATA DE FEMEI ,SE NUMESTE BISEXUALITATE .AICI POTI ALEGE !
ORI UNA ORI ALTA .UNII NU SE DECID SI GUSTA DIN AMANDOUA ,DUAP O ANUMITA VARSTA ISI CAUTA O FEMEIE PTR CA E MAI COMOD DPDV SOCIAL .
DAR ASTA SE NUMESTE BISEXUALITATE .IAR CHESTIUNEA DE A ALEGE E PERFECT APLICABILA .
MAI CONCIS DE ATAT NU POT FI .
DACA AS FI AVUT ATRACTIE FATA DE FEMEI 0,5 % AS FI ALES FEMEILE .DAR NU EXISTA NICI ATAT !!!!
EU TE INTELEG PE TINE ,TU PE MINE MA POTI INTELEGE ?
DE CE MA FACI INFRACTOR ?DOAR PTR CA IUBESC ?
NU CONFUNDA SEXUL CU IUBIREA .SUNT DOUA CHESTIUNI TOTAL SEPARATE !
SUNT UNII BARBATI CARE CAUTA DOAR SEX ...DAR SUNT ALTII CARE CAUTA IUBIRE .
EU AM CAUTAT IUBIRE SI AM GASIT .
CA E GREU ? CE OM SI-AR ALEGE SA TRAIASCA OCARAT DE LUME ,DOAR PTR 2 SECUN DE DE ORGASM ?
NU CREZI CA E MAI MULT DECAT ATAT ?
BARBATII POT IUBII BARBATI !
IAR IUBIREA FACE CE VREA EA !
EA DICTEAZA ,IAR DACA EA DECIDE SA UNEASCA DOI BARBATI ,O FACE PTR A DEMONSTRA CA ESTE FARA GRANITE ,NELIMITATA ,CA DOBOARA GRANITE PUSE DE OAMENI !
CINE E IUBIREA ?
CU RESPEC .
Mai mult de atat chiar nu mai aveam ce scrie ,sperand ca o sa ma lase in pace .Am folosit un limbaj foarte vulgar din cauza probei imaginative la care m-a supus.Nu stiu ce sa zic ...nu mi-l pot imagina pe tata facand sex cu mama ...dar asta nu inseamna ca nu a facut .
Iar chestia cu imaginatul a ceea ce face unu si altul in dormitor ,deja trece in domeniul patologicului !
Credeti ca a avut decenta sa imi dea pace ?
Nu ! Nu se lasa si imi raspunde :
Îmi vine greu să cred că ai crescut într-o familie de pocăiți. Păcat de părinții ăia!
Mă uit la ce scrii și sunt stupefiat.
Vorbești de iubire și scrii F*T, F*TE, F**UT, P*LĂ. Astea nu sunt cuvinte pe care le folosește un om care iubește, ci un om care, în mod clar, habar nu are ce este iubirea.
Să spui că oamenii au scris Biblia, mi se pare la fel de incredibil, în condițiile în care nici cele mai luminate minți din toate timpurile nu ar putea concepe nici măcar o singură carte din Biblie! Oamenii au scris-o doar din punct de vedere fizic, material, dar cuvintele din Biblie au fost insuflate de Dumnezeu, căci numai o inteligență superioară și atotcunoscătoare (a întregii creații, nu numai a omului) ar putea vorbi direct sufletului uman prin cuvinte care să-l poată transforma în mod individual. Dacă acele cuvinte nu ar vorbi fiecărui suflet în parte, atunci Biblia ar fi doar o poveste frumoasă cu final nefericit.
Sunt probabil sute de mii de dumnezei, dacă nu milioane în mintea oamenilor, dar a celor cu mintea înnegrită de patimi, de scârbă, de mizerie, doar în mintea lor sunt atâția dumnezei.
Pentru omul care trăiește în adevăr, există un singur Dumnezeu, Cel care este Adevărul. Așa cum adevărul este unul singur și nu mai multe, așa există un singur Dumnezeu, iar El este cel din Biblie.
Adevărul doare, când trăiești în minciună și ți-e greu să renunți la stilul ăsta de viață și să accepți că ai greșit și ești strâns-lipit de greșeală, însă... adevărul este adevăr oricum ai încerca tu să-l ascunzi, să-l renegi și să-l întorci pe dos. Nu există altul, iar El spune că tot cel ce trăiește în afara Lui este păcătos, deci este oricare dintre cele enumerate de mine și chiar mai rău, în aceeași măsură: homosexual, tâlhar, curvar, pedofil, zoofil, malahian, bețiv, etc. Sunt o mulțime de păcate în lume, iar ele cântăresc la fel în fața lui Dumnezeu dacă nu te pocăiești de ele, cu ajutorul Lui.
Nici un om nu se naște greșit, căci Dumnezeu NU greșește. Omul greșește prin alegerile pe care le face. Tot ceea ce ești este rezultatul unor alegeri sau lipsa unor alegeri pe care trebuia să le faci la un moment dat, în funcție de situație. Dacă nu ai ales să înveți, vei deveni muncitor necalificat sau hoț. Nu o să poți spune că te-ai născut prost. Că Dumnezeu te-a făcut așa! Dacă ai fumat în viață și ai făcut TBC nu poți să spui că te-ai născut cu plămânii plini de tutun... Și exemplele pot continua la nesfârșit.
Că homosexualitatea este o alegere și nu un dat este evident încă din creația omului: bărbat și femeie I-a făcut. NU bărbat și bărbat sau femeie și femeie. Și Le-a spus: Creșteți, înmulțiți-vă și stăpâniți pământul! Le-a spus Dumnezeu cumva: „Creșteți, iubiți și faceți sex și faceți ce vreți!”? NU! Le-a spus „Înmulțiți-vă!”
Când doi bărbați sau două femei se vor putea înmulți între ei/ele, în mod natural, atunci vei fi îndreptățit să spui că homosexualitatea este înnăscută și că Dumnezeu așa a conceput creația. Până atunci, NU!
În ultimul rând, căci nici eu nu vreau „să o mai lungim” aiurea, vreau să îți aduc aminte că cei care iau numele Domnului Dumnezeu în deșert, cum ai tot făcut-o tu, vor fi pedepsiți negreșit. 
Și poate cea mai mare pedeapsă este chiar întunericul din minte, pe care, în mod nefericit, îl credem lumină și adevăr, pentru că, în fond, ne atragem pedeapsa singuri, nici măcar ea nu-i dorită de Dumnezeu. 
Așa cum ai fost pe punctul de a-ți lua viața, așa vei cădea din nou, pentru că singur îți sapi groapa. 
Când viața ta va începe să se prăbușească, îți vei aduce aminte de cuvintele mele, și vei regreta că nu le-ai dat crezare și nu ai acceptat ajutorul oferit gratuit de Dumnezeu, cu milă, nu cu mânie. Și când va veni acea clipă în care totul va fi pierdut pentru tine și pentru ideea ta total greșită de viață, Îl vei recunoaște pe Dumnezeul Bibliei și El Însuși îți va întinde Dreapta Lui pentru a te scoate din nou din moarte, și atunci vei ști că Domnul Dumnezeul tău e Unul Sfânt și Unul Bun, Cel care te vindecă! 
Dacă și în acel moment Îl vei sfida și vei refuza mântuirea Lui, atunci vei fi dat pe vecie celui pe care ai decis să-l slujești: Satanei.
Și ca răspuns la încheierea ta „CINE E IUBIREA?” îți spun: „Dumnezeu este iubire”, iar El este oglinda în care ne vom regăsi noi: după cum ne uităm în ea, așa ne vom și vedea.
Dumnezeu să te ajute și să te scoată din mocirlă cât mai repede! Amin! "

Ehehehe!!!! Domnul in lipsa de argumente face o comparatie intre TBC si homosexualitate !
Si acum imi fac cruci de cat de rau intentionat e omul asta !
Nu ma las si ii raspund ,in ciuda orei foarte tarzii si a oboselii crancene:
Pe 21.10.2011 03:24, a****** a scris:
Domnul meu ,inca o data ."F*t,a f*te ,p*la ,sunt cuvinte din vocabularul limbii romane care definesc anumite organe si alte activitati ,sa le spunem asa .
De ce vi cu argumente fara nicio valoare ?
Cunosc cupluri hetero sexuale care NU SE POT INMULTII !!!!!NU POT ,EL ESTE STERIL ,ASA L-O LASAT AL DI SUS !!!
Ei nu sunt intr-o relatie normala ,doar pentru ca nu pot avea urmasi ?!
Din nou sunt stupefiat de argumentele voastre !!!Stupefiat si oripilat !!!
ADICA ,ACEASTA CATEGORIE DE OAMENI SUNT CONDAMNATI I N RELATIA LOR PT SIMPLU MOTIV CA NU POT PERPETUA SPECIA ?
D-VOASTRA FACETI SEX DOAR PENTRU A VA INMULTII ?
CATI DINTRE ,VOI ASTIA CREDULI ,PARDON CREDINCIOSI ,FAC SEX DOAR PENTRU PROCREERE ?
PLUS CA ACEASTA PORUNCA S-A INTORS IMPOTRIVA NOASTRA UCIGANDU-NE !
SUNTEM DEJA 7!!!!!!!MILIARDE DE OAMENI ,PLANETA NU VA MAI AVEA RESURSE SA MENTINA O POPULATIE TRIPLATA IN CATIVA ZECI DE ANI !
Ce e asa greu de acceptat ? CA SUNT OAMENI CARE IUBESC OAMENI ?!
DE CE REDUCI TOTUL LA SEX ?!
EU VORBESC DE IUBIRE ,TU DE SEX!!!
BIBLIA A FOST SCRISA DE OAMENI !!!!
CONSTATIN CEL MARE A DECIS CARTILE CARE SA O ALCATUIASCA LA CONCILIUL DE LA NICEA DIN 325 .CITESTE ISTORIA BISERICII.
In acelasi edic care clarifica treaba religioasa ,omu asta sfant ,porunceste sa ii fie asasinat cumnatul si nepotul ,adica barbatu lu sora-sa si copilul acestuia .
Normal ca din motive politice .Asta a facut Biblia !!!!
El a hotarat ce sa intre si ce nu .El a consimntit traiectoria pe care crestinismul a apucat-o !!!
E istorie ,citeste !!!
Au fost peste 33 de evanghelii ,au supravietuit doar 4!!!
Tora a fost ciopartita !!!Evreii nici nu vor sa vada in ce hal a fost hacuita Tora ,care se vrea a fi vechiul testament .
Chiar nu vezi imaginea de ansamblu ?
Oare citesti ce iti spun eu ?
Crezi ca am inventat eu ,sau altii ?
Religia ta a supravietuit doar din superstitii impuse de biserica cu ajutorul terorii ! Un sfert din populatia lumii a fost decimata de sfanta inchizitie in 500 de ani de domnie !
ASTA E DUMNEZEUL TAU !
EU IL RESPING CU CEA MAI MARE FERMITATE SI RESPONSABILITATE !
Te rog,nu te mai preocupa de siguranta mantuirii mele ...ce folos sa fiu "mantuit" fara sa fiu impreuna cu cel pe care il iubesc ?
Ai accepta o viata vesnica fara fiinta pe care o iubesti ?
Nu poti face compartii intre tutun si tbc si homosexualitate .
E ca si cum ai spune ca de aia te doare capu ca ai ochii albastrii .
INTELEGE !UNA E A FI GAY SI ALTA A FACE SEX GAY!
Inelege ! HOMOSEXUALITATEA E INASCUTA !!
DUMNEZEU NU A GRESIT !
VOI GRESITI CREZAND CA LE STITI PE TOATE !
DE CE NU AVEA VOIE UN HANDICAPAT SA PARTICIPE LA RITUALURI IN V.T ?
DE CE NU AVEA VOIE UN HANDICAPAT IN BISERICA PANA PRIN 1800 ?
CINE A GRESIT FACANDU-L SA SE NASCA FARA O MANA ,SAU FARA UN PICIOR ?
DRAGUL MEU ,BINEFACATOR,
SUNT OM ,SUNT BARBAT ,AM OCHII ALBASTRII ,SUNT BRUNET,SUNT GAY .SUNT CATEVA CARACTERISTICI CU CARE M-AM NASCUT !
AM 170 CM ,66 KG .ASTA SUNT .
PS.
SA STII CA NU M-AM APUCAT SA MA ..FUT ...CA NU AM ALT TERMEN ...CU BAIETI DE INDATA CE MI S-A SCULAT ..PARDON ADICA DE PRIMA DATA CAND PENISUL MEU A AVUT PRIMA ERECTIE .
NU !!!!
AM ASTEPTAT 15 !!!!!ANI CA DUMNEZEU SA MA VINDECE !!!
AM ASCULTAT VOCI CA A TALE CARE MA CONDAMNAU !
DAR ,INR-UN TARZIU AM AUZIT SOAPTA LUI ISUS ,CARE IMI SPUNEA CA NU SUNT BOLNAV,CA EL M-A FACUT ASA ,CA SA ISI ARETE GLORIA SI SLAVA !
ASEMENI ORBULUI ,A TREBUIT SA FIE ASA ,PENTRU CA EL SA ISI SAVARSEASCA LUCRAREA LA UN MOMENT DAT ,IAR MISIUNEA MEA E SA VA LUMINEZ PE VOI ,CEI CARE ZICETI CA VEDETI ,DAR UMBLATI IN INTUNERIC ,SPUNETI CA AUZITI ,DAR SUNTETI SURZI .
AVETI OCHI DAR NU VEDETI ,URECHI DAR NU AUZITI .
FARISEI SI CARTURARI FATARNICI ! AVETI CHEILE IMPARATIEI ,NU INTRATI ,DAR NI CI NU LASATI PE ALTII SA INTRE .
STII DE CE A FOST OMARAT ISUS ?LASAM LA OPARTE PARTEA CU PACATELE OMENIRII ..E PRAF IN OCHII .
EL ERA ,SI ESTE ADEVARUL !!!IAR ADEVARUL DOARE ! SI INCA CUM !!!!
DE CE ISUS A IERTAT PE CURVA ?DE CE A ZIS "CINE E FARA PACAT SA RIDICE PIATRA SI SA DEA ?"
DE CE MANCA CU PACATOSII (IAR IN ACEA VREME PACATOSII ERAU INCHINATORII LA IDOLI SI CHIAR SI HOMOSEXUALII )SI CU VAMESII ?
DE CE UMBLA CU 12 BARBATII ?
TI L-AI INCHIPUII PE ISUS SARUTAND UN BARBAT ?
A FACUT-O ! L-A SARUTAT PE IUDA !PE BUZE !
D E S T E P A R E A !
SCOALA-TE SI TE SCUTURA DE PREJUDECATI !
NU MAI JUDECA UN STIL DE VIATA DUPA DOUA TREI CURVE .
NU POTI CATALOGA O INTRAGA OMENIRE DUPA FILME PORNO !
LA 27 DE ANI AM CUNOSCUT PRIMUL OM DIN VIATA MEA !
ACUM AM O RELATIE CU UN OM ,O RELATIE BAZATA PE ACELEASI PRINCIPII CA ORICARE ALTA RELATIE !
NU ZIC CA E PERFECTA ,DAR NU E NICI CEA MAI REA !
NOAPTE BUNA ,MA PUN SI EU LA SOMN PTR CA ,STII NOI GAYI ,MUNCIM GREU PENTRU PAINEA CEA DE TOATE ZILELE .
SAPTAMANA ASTA A AVUT 9 ZILE DIN 5 PENTRU MINE .
DAR MI-AM GASIT TIMP SA ITI CITESC ABERATIILE .CONSIDERA-TE NOROCOS .
NU MAI BATE APA IN PIUA CA DEGEABA !
CA ITI PLACE CA NU ,ISUS MA IUBESTE !EU IL IUBESC ,IAR ASTA IMI E DEAJUNS !
SI SUNT FERICIT !
TU ESTI MULTUMIT DE CE AI ?
SAU ESTI FRUSTRAT DE FERICIREA ALTORA ?
CA ALTII POT AVEA PARTE DE IUBIRE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE ,IAR TU NU !
POT CITII PRINTRE RANDURI SI VAD CA ESTI NEFERICIT SI AFECTAT DE FERICIREA ALTORA SI VREI SA COMPENSEZI PRIN RELIGIE .O SA FI FOARTE DEZAMAGIT ,DUMNEZEUL TAU TE VA DEZAMAGIT ,ASA CUM A MAI FACUT-O CU MILIARDE DE OAMENI .PTR CA DUMNEZEUL TAU E RELIGIA SI O CARTE ...NUMITA BIBLIE !
TRECI MAI DEPARTE ,DESCOPERA ADEVARATA IUBIRE ,ADEVARATUL DUMNEZEU IAR ATUNCI VEI FI CU ADEVARAT LIBER !


Domnul continua in stilu-i caracteristic ...urmand sa ma lase in plata domnului :))
" 1. Greșit că Biblia a fost alcătuită de Constantin cel Mare. Faci confuzi între a stabili adevărul și a IMPUNE adevărul, așa cum crezi tu. Mare înșelare!

2. Că Hristos a fost homosexual, numai mintea sucită a dracului putea face asta. Poate că „iisusul” arătat ție a fost un drac deghizat (că doar n-o fi nebun să ți se arate cum e în realitate, că te-ai „căca" pe tine de frică, să vorbesc pe înțelesul tău).

3. După lungimea mesajului tău, nu pot să constat decât că ai o maaaaare frământare astupată de niște frustrări.

Domnul să te aibă în pază, dacă mai poate, câtă vreme tu Îl refuzi sistematic, luându-l pe drac în brațe și crezând că e Dumnezeu. Minciuna perfectă, încă de la începutul omenirii, care văd că mai funcționează și azi.

Când te vei hotărî să o iei pe unde trebuie (nu prin dos, ca să zic așa), îți voi sta la dispoziție. Poți păstra adresa și mesajele mele.
Până atunci, vorbim degeaba...

Doamne ajută! "

Am decis sa nu ii mai raspund ,ajungand la concluzia ca vorbim degeaba .

Indemnul meu la ratiune nu prinde la o minte inghetata si frigida .
Domnu ajunge la concluzia ca daca nu esti deacord cu ce spune el ,esti frustrat ...
Eu raman la ideea ca nimeni nu te pune responsabil pentru mantuirea altora !
Viata ta e viata ta si numai a ta !
Decizile sunt personale in armonie cu principiile pe care le ai .Daca esti crestin si crezi asa ...bine domnule,crede ..dar la tine acasa ,intre patru pareti ,ca si tu ma pui sa imi tin iubitul de mana,sa il sarut ,tot intre patru pereti .
Nu am inteles de ce ,acest "vestitor" se labareste pe siturile gay !
Daca nu ma intereseaza de ortodoxie,nazism si legionari ..domnule ,nu intru nici macar sa pun comentarii ...NU EXISTA ptr mine .Nu m-a pus nimeni cenzor sa ii indrept pe unu si pe altul .
Nebuni sunt la toate colturile ,iar cu nebunii nu trebuie sa ai discuti in contradictoriu.
;
 

Apreciez sfatul

Comentarii

  • Anonim Anonim 10 Ianuarie 2016, 00:15 Salut, Îmi place cum gândeste acest bărbat gay. Si eu sunt gay si cred că EXISTĂ IUBIRE ADEVĂRATĂ INTRE PERSOANE DE ACELEASI SEX! O experimentez pe mine! Si nu este bazată pe sex asa cum unii cred! Si sunt crestin! Sa fiti iubiti, fericiti si sănătoși! Salutari!
  • Anonim Anonim 16 August 2012, 10:23 Cum sa fie neoprotestant desteptule? E ortodox.....si le zice foarte bine, pacat ca orbii o intorc pe toate partile si uita ca defapt IIsus Hristos e Dumnezeu.Si Dumnezeu e Dumnezeu, Fiul si Sfantul Duh.
  • Anonim Anonim 21 Iunie 2012, 23:58 Pare un neoprotestant, după cum vorbește.. Apropo de „Dumnezeu este drept.”, cred că acest link ar fi foarte sugestiv de citit. http://www.scribd.com/doc/85184110/Alexandre-Kalomiros-Raul-de-Foc
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Religie!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.