Mici dar atat de puternici


13 Iunie 2010, 21:33

un utilizator apreciaza, Ce parere ai despre acest articol?

;
 
Soarele  straluceste  ,adesea,in ciuda madarindu-se cu grandoarea lui.Stelele uneori se ratoaie la noi intreband :"ce va freaca pe voi grija ca stralucim numai noaptea ?Sau felul in care ne aratam noi maretia ?Credeti ca daca suntem mici, suntem neinsemnate ?"
Incearca sa te  apropii de ele si vei orbii.
Incearca sa te apropii si vei murii!Ele sunt la fel de  impunatoare ca Cel Care Da Putere zilei .Sunteti departe ,indrazniti  sa va apropiati ?
Mici dar atat de  puternice !
Mici  dar atat de  puternici.
Milenii de-a randu am condus popoare ,am revolutionat societatea,am oferit copodopere pretuite de cei care ne dispretuiesc. 
Au dorit sa scape de noi ,dar nu au reusit .Inchizitia a vrut sa stinga fiecare lucire de suferinta ascunsa ,dar s-a ars la degetute.
Au incercat sa  ne inpuna perfectiunea .Dar stupoare ....Creatia insasi  e imperfecta .Universul daca era conceput perfect nu ar fi existat!
"Universul e suma  greselilor  perfecte !"spunea Stephan Hawking.
Dumnezeu ne vrea pe toti la fel ?
Daca El a hotarat sa  lucreze in inperfectiune ,eu de ce sa  ii indrept "greseala"?
Intrebari  care se nasc doar in inima unui homosexual...unui OM creat de cineva care a gresit, dandui lui Adam prea multe coaste.
Chiar daca oamenii nu recunosc ,trebuie sa sti ,trebuie sa cunosti:DUMNEZEU NE IUBESTE PE TOTI ,IN ACEEASI MASURA!!!!Esti,suntem creatia Lui!
Zambeste Isus te iubeste!

;
 

Apreciez sfatul

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Religie!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.