Mesaj de sarbatori din partea lui Diane Fisher

webbie webbie


7 Aprilie 2010, 12:43

fii primul care apreciaza, Discutia e la inceput. Fii al doilea care comenteaza!

;
 
 Dragii mei,

In momentul in care Isus facea ultimii lui pasi, a lasat in urma ceva important pentru noi toti. Apropiindu-se pentru ultima data de Ierusalim, imi place sa cred ca a putut sa-si ia ramas bun de la multi dintre cei carora le lasase amintiri de nesters. Este si singurul moment, de altfel, in care le permite sa-i multumeasca si primeste laude publice.

Isus s-a reunit apoi cu cei ce-i erau apropiati pentru cina pascala. Mesele de acest fel sint totdeauna ritmate de amintiri, emotii si ganduri indreptate spre trecut, ca si de sperante pentru viitor. E un moment intim, pe care puteau sa-l pastreze si dupa moartea lui. In momentele lui finale, Isus ne-a reamintit despre ce e mai important: relationarea cu cei de langa noi si cu Dumnezeu.
Dorinta mea este ca in acest moment al Pastelui pe care il sarbatorim, iata, in acelasi timp, sa revenim la ce am primit in timpul ultimelor lui momente de viata: la speranta si la promisiunea ca ne vom reuni cu el, inca o data, alaturi de cei pe care-i consideram a fi familia noastra. E o noua si o splendida zi in care sa ne bucuram cu cei dragi. Paste fericit!
Cu binecuvantari,
Rev. Elder Diane Fisher,

Metropolitan Community Church

www.mccchurch.org
;
 

Apreciez sfatul

Comentarii

  • Anonim Anonim 10 Noiembrie 2012, 18:05 povesti scrise toate intr-o carte de povesti pentru oameni mari [biblia] si care i-a indobitocit atat de mult pe uni incat au ajuns mai fanatici decat multi musulmani
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Religie!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.