Despre ce vorbim aici?

Andrei Andrei


26 Noiembrie 2009, 19:35

fii primul care apreciaza, Ce parere ai despre acest articol?

;
 
 Se zice ca este bine sa eviti intr-o discutie subiecte precum religia si politica. Ce sa vezi…in acest blog le vom avea pe amandoua. Modul in care-l percepem pe Dumnezeu, ce si cum gandim despre Dumnezeu ne influenteaza adesea perspectiva despre spiritualitate si sexualitate, gender si orientare sexuala, politica si viata de zi cu zi. Ne afecteaza personal si pe noi, gay si lesbiene, bisexuali si transgender, direct ori in forme mai subtile. Sa zicem ca mai mult decat am vrea…

 

Cei mai multi dintre noi, daca nu fiecare, am cunoscut pe propria piele tabacita socul respingerii si condamnarii. Nu putini le traim si azi, motivate si justificate “in numele lui Dumnezeu”. Se pare ca altii (stiti cine) au habar mai bine decat noi insine cine sintem si mai ales cum ar trebui sa fim. Altii vor sa decida in locul nostru. Deci: care Dumnezeu? Ce are de-a face asta cu Dumnezeu? Ce a spus Isus despre homosexualitate? Ar discrimina Isus? Despre toate acestea ne vom convorbi prin partile locului. Despre noi, emotiile, sentimentele, nevoile noastre sexuale, despre relatia cu Dumnezeu. Era si timpul.

Florin Buhuceanu

;
 

Apreciez sfatul

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Religie!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.