sunt ionut din ph am 22 ani, pe la 12 ani am avut o aventura cu niste ...

Sfatul Psihologului
3 Iunie 2010, 10:48
1156 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
Buna, Ionut! Ce inseamna mai exact ca ai avut o aventura? Ai fost obligat sa intretii raporturi sexuale cu acei baieti? Simti atractie erotica pentru barbati sau este numai la nivel comportamental? La 12 ani ai constiientizat care este orientarea ta sexuala? Din ceea ce ai descris in mesajul tau inteleg o data ca nu ...
Buna, Ionut!

Ce inseamna mai exact ca ai avut o aventura? Ai fost obligat sa intretii raporturi sexuale cu acei baieti? Simti atractie erotica pentru barbati sau este numai la nivel comportamental?
La 12 ani ai constiientizat care este orientarea ta sexuala?
Din ceea ce ai descris in mesajul tau inteleg o data ca nu te simti confortabil cu orientarea ta sexuala ori faptul ca nu te poti exprima asa cum esti, fiindu-ti teama de reactiile celor din jur. Ambele situatii pot da nastere simptomelor enumerate mai sus si te pot face sa nu te mai simti bine in pielea ta. 

Astept sa-mi raspunzi la intrebari pentru a merge mai departe cu raspunsul.
Multumesc.

Pe curand,
Total Consilier
;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.