sunt foarte depresiva,sotul m-a inselat de 3 ori ,nu mai am incredere in el si totusi suntem ...

Sfatul Psihologului
17 Iunie 2010, 00:44
1665 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
sunt foarte depresiva,sotul m-a inselat de 3 ori ,nu mai am incredere in el si totusi suntem impreuna ,avem si doi copiisi pentru ei as vrea sa fiu calma sa am activitati zilnice normale dar eu tot timpul ma gandesc ca ma inseala .anul trecut eram in prag de divort dar el a spus ca nu ma poate parasi pe mine ne-am impacat si chiar a fost altfel pana cand incep sa ma tip la el ,reprosandu-i ca inca ma inseala si alte vorbe urate.de singuratate imi vine sa plec de acasa unde vad cu ochii,singurul lucru care ma opreste sunt copiii.cand ma tip la el devine distand si rece .este plecat de luni pana vineri.ma simnt foarte singura vreau sa-mi da-ti un sfat vreau sa-mi dispara din minte ideile negative si sa traiesc si eu normal fara temeri.cand nu sunt cu el ma simnt mai linistita,credeti ca totusi ar trebui sa divortez?VA ROG AJUTATI-MA!!!!!!!
Buna!

ca sa incep prin a raspunde la intrebarea ta, nu este necesar sa iei o decizie de divort inainte de a fi sigura ca nu puteti rezolva situatia. Copiii vor fi afectati de ambele cazuri. Atat de divort cat si de o relatie disfunctionala intre voi.
Parearea mea este ca relatia voastra nu mergea inainte ca sotul tau sa te insele. Cand au loc astfel de evenimente vina apartine ambilor parteneri. E necesar sa analizezi si partea ta de vina in toata aceasta poveste.
Legat de furia ta, ea exista si iese de cele mai multe ori in situatii care nu o justifica. Asta reiese din faptul ca nu ai exprimat.o raportat la situatie atunci cand a fost necesar ci ai reprimat.o. Mai mult decat atat, furia ta este adunata in multi ani din spate.
Pana nu vei intelege pe cine si pe ce esti cu adevarat furioasa nu vei putea rezolva problema ta si evident nici nu vei putea regla situatia cu sotul tau.
Vreau sa te gandesti si sa analizezi foarte bine " cand nu sunt cu el ma simt mai linistita". Cand doi oameni nu mai comunica si nu se mai regasesc in cadrul unei relatii este mai bine sa renunte la ea. Teama de "nou", tristetea si greutatea asociate cu momentul despartirii nu sunt motive reale pentru a mentine ceva ce nu este benefic pentru nici unul din voi. 

Sfatul meu este sa consulti un specialist ( psiholog/psihoterapeut).
Succes,
Total Consilier

;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.