sunt by casatorit si nustiu daca e corect ceea ce fac .i-mi place sa o fac si ...

Sfatul Psihologului
7 Ianuarie 2010, 21:41
1262 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
Buna! Cat de mult comportamentul tau sexual iti afecteaza relatia cu sotia ta si viata de familie? Sotia ta stie de orientarea ta sexuala? Poate ca o discutie deschisa cu ea, ( ce gandeste si ce simte? cat de mult o afecteaza? ) te-ar putea ajuta ...
Buna!

Cat de mult comportamentul tau sexual iti afecteaza relatia cu sotia ta si viata de familie? Sotia ta stie de orientarea ta sexuala? Poate ca o discutie deschisa cu ea, ( ce gandeste si ce simte? cat de mult o afecteaza? ) te-ar putea ajuta sa iei o decizie.
Pe de alta parte este necesar sa tii cont de ce se intampla in interiorul tau. Bisexualitatea nu reprezinta o alegere. Reprimarea dorintelor sexuale nu este o solutie pe termen lung si ti-ar cauza probleme emotionale care te vor destabiliza si in timp ar duce oricum la deteriorarea relatiei de cuplu.  Ar fi bine sa analizezi aceasta situatia din toate punctele de vedere inainte de a lua o decizie. Rezultatul final trebuie sa te faca sa te simti confortabil, sa-ti confere echilibru  si sa te reprezinte chiar daca asta inseamna probabil o stare de disconfort pentru partenerul tau de viata.

Astept sa-mi scrii.
TotalConsilier
;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.