sint intr-o relatie de ceva vreme si il iubesc pe prietenul meu. mai recent, am cunoscut un ...

Sfatul Psihologului
27 Noiembrie 2009, 22:43
1948 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
Dragul meu, e intr-adevar o dilema mai delicata. Insa trebuie sa incerci sa pui in balanta lucrurile si sa incerci sa vezi "ce poti castiga" daca te dai la acest baiat nou, dar si ce poti pierde daca te dai la el. Incearca in acelasi timp ...
Dragul meu, e intr-adevar o dilema mai delicata. Insa trebuie sa incerci sa pui in balanta lucrurile si sa incerci sa vezi "ce poti castiga" daca te dai la acest baiat nou, dar si ce poti pierde daca te dai la el.

Incearca in acelasi timp si sa te pui in locul prietenului tau care mai devreme sau mai tarziu va afla - fie de la tine, fie din alte parti - despre aceasta intamplare. Incearca sa iti imaginezi daca tie ti-ar cadea bine ca prietenul tau sa te lase pentru un alt tip, fie si doar pentru o simpla aventura.

Intotdeauna va exista pe lumea asta cineva mai frumos, mai destept sau mai bun in pat ca si prietenul tau, insa ceea ce ati construit voi in aceasta relatie, e poate mai valoros decat o aventura. Tu ce parere ai?
;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.