Salutare ma aflu intr-o situatie ciudata si am nevoie de un sfat.Sunt seropozitiv si recent m-am decis ...

Sfatul Psihologului
17 Ianuarie 2010, 15:45
1177 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
Salutare ma aflu intr-o situatie ciudata si am nevoie de un sfat.Sunt seropozitiv si recent m-am decis sa am o relatie serodiscordanta(el e seronegativ).Toate bune si frumoase dar nu cred ca tin la el.E ok ca si om dar nu e acea scanteie.In schimb imi place de un tip seropozitiv dar de un an de zile nu a fost nimic serios intre noi.Nu l-as parasi pe cel seronegativ pentru ca ma aceepta asa cum sunt desi refuza sa facem sex si asta ma face sa ma indepartez tare de el dar nici pe cel seropozitiv pentru ca cu el ma simt in siguranta desi e foarte distant si rece.Ce sa fac?Ms anticipat.
Buna!

Imi pare bine ca te-ai hotarat sa faci o alegere. Legat de sfatul cerut, ma gandesc in primul rand sa nu pleci de la premisa ca TREBUIE sa ai o relatie.
In al doilea rand, defineste ceea ce-ti doresti tu intr-o relatie si pe ce baze vrei sa fie construita. ( principii, valori, nevoi, dorinte, ce vrei sa primesti, ce esti pregatit sa oferi); ca apoi sa poti analiza ambele situatii cu plusuri si minusuri. Vezi care dintre ele se pliaza mai bine pe ceea ce vrei tu. Daca vei ajunge la concluzia ca nici una dintre relatii nu este benefica pentru tine, mergi mai departe, cu siguranta vei gasi pe cineva potrivit pentru tine.

Succes!
TotalConsilier
;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.