Multe din cupluri ajung mai devreme sau mai tarziu sa se confrunte cu problema ca ambii parteneri ...

Multe din cupluri ajung mai devreme sau mai tarziu sa se confrunte cu problema ca ambii parteneri ...

Sfatul Psihologului
13 Iulie 2010, 18:23
1046 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
Multe din cupluri ajung mai devreme sau mai tarziu sa se confrunte cu problema ca ambii parteneri locuiesc cu parintii si nici unul dintre ei nu are loc pentru a petrrece timp in intimitate cu celalalt. Cum poate rezista o relatie cand mai devreme sau mai tarziu se ajunge la discutia pe tema "nu avem loc", care duce multe cupluri la destramare, mai ales ca asta se intampla dupa un timp in care ai inceput sa te implici si chiar sa iubesti pe celalalt poate. Sau poate fi un simplu pretext pentru unul dintre parteneri care s-a plictisit de celalalt?
Salut!


Inainte de a trage concluzia daca partenerul s.a plictisit sau nu, puteti sa aveti o discutie deschisa prin care sa analizati situatia si sa identificati daca chiar exista o alta problema in afara "de lipsa de spatiu".

Sigur ca intimitatea este o latura importanta a unei relatii. Sigur ca lipsa de spatiu poate reprezenta in timp o problema care va duce la destramarea cuplului. Parerea mea este ca ar fi mai productiv sa va indreptati atentia catre rezolvarea problemei prin analiza optiunilor: puteti profita de timpul in care parintii nu sunt acasa; daca sunteti angajati, puteti inchiria un spatiu unde sa locuiti impreuna, puteti apela la prieteni sau sa petreceti weekenduri impreuna.

Succes,
TotalConsilier
;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.