Hmm, cum sa incep ? Am cunoscut un baiat acum 2 ani pe mess, ne-am placut atat ...

Sfatul Psihologului
2 Septembrie 2010, 23:20
1361 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
Hmm, cum sa incep ? Am cunoscut un baiat acum 2 ani pe mess, ne-am placut atat de mult incat nu a mai contat faptu ca suntem la km. distanta.. Pana acum m-am vazut cu el de cateva ori dar nu ma pot vedea zilnic cu el...Intalnirile cu el sunt speciale si intotdeauna ma gandesc la ele... Doar ca de cele mai multe ori seara mi-e foarte dor de el.. si de multe ori incep sa plang, deoarece viata nu e buna si cu mine.. nu prea inteleg asta..Ce ar trebui sa fac in continuare sa numai sufar atat de mult?..Ce ar trebui sa fac ca sa fie mai bine?
Salut!

Cand se intampla sa te indragostesti de cineva care este la distanta si apoi sa mentii o relatie e necesar sa fii constient de consecinte. Relatiile la distanta implica multa rabdare pana gasiti o solutie pentru a nu mai sta separat. 
Este natural sa vrei sa ai cat mai mult timp cu persoana iubita, insa dorul este un sentiment negativ. Sfatul meu este sa te gandesti cu bucurie la tot ce primesti in aceasta relatie. Sa fii fericit ca iubesti si ca acesta iubire iti este impartasita. Sa inlocuiesti dorul cu bucuria. E necesar sa schimbi perspectiva din care privesti situatia.

Numai bine,
TotalConsilier
;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.