Doresc si eu un sfat daca puteti sa-mi dati. Eu sunt indragostit de un prieten bun care ...

Sfatul Psihologului
30 Noiembrie 2010, 22:24
1235 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
Doresc si eu un sfat daca puteti sa-mi dati. Eu sunt indragostit de un prieten bun care e str8. El s-a despartit recent de prietena lui si intr-o zi mi-a destainuit ca daca el ar fi fost femeie, s-ar fi casatorit cu mine. Eu i-am raspuns ca putem fi impreuna si daca suntem baieti amandoi si necasatoriti. De atunci nu mai vrea sa vorbeasca cu mine, ma evita, nu raspunde la telefoane cand il sun etc. As vrea f. mult sa stam de vorba si nu stiu ce sa fac puteti sa-mi dati un sfat util?? eu il iubesc dar nu doar ca pe un prieten, mi-ar placea sa fim mai mult decat atat, desi se pare ca el nu mai vrea nici asta.
Salut!


Parerea mea este sa lasi sa mai treaca timp. Presupun ca marturisirea ta l a speriat. Are nevoie de timp sa digere informatia si sa reevalueze relatia cu tine. Ca sa  l intelegi trebuie sa privesti sitiuatia si din perspectiva lui. Mai mult decat atat, el oricum trece printr o perioada dificila legata de despartirea de prietena lui. Respecta aceasta perioada cat si decizia lui de a sta departe de tine pentru moment, cel putin.
Iar daca el va hotari ca nu mai vrea sa mai aiba nici o legatura cu tine, din pacate, nu vei avea nici o alta optiune.
Ca un prieten adevarat respecta decizia si ofera i timp si spatiu.

Succes,
TotalConslier
;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.