de ce majoritatea pers gay din romania au trecut printr-un spital de neuro ?? pot sa spun ...

de ce majoritatea pers gay din romania au trecut printr-un spital de neuro ?? pot sa spun ...

Sfatul Psihologului
19 Aprilie 2010, 17:49
1104 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
de ce majoritatea pers gay din romania au trecut printr-un spital de neuro ?? pot sa spun ca majoritatea pe care am vb pe site sau alte cai au cam trecut pe la spitalul de nebuni ?? dc ?? incep sa vad ca lumae gay in romana e cam bolnava si nu pot sa inteleg de ce sincer nu stiu ce sa mai cred si daca mai are rost sa ies din casa :(( sa ma vad cu o persona gay din tara dak imi puteti da un raspuns ok bine dak nu ms mult ;) teo din cj 22 de ani :D
salut!

Voi incepe prin a clarifica cu tine ca neurologia nu este acelasi lucru cu psihitria. Sunt 2 ramuri medicale diferite, respectiv Neurologia reprezinta " Ramură a medicinii care studiază formarea, structura, funcţiile si bolile sistemului nervos" si Psihitria reprezinta " ramură a medicinei care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea, tratamentul şi reabilitarea persoanelor cu boli mintale".
In concluzie, daca persoanele cu care tu ai intrat in contact au fost internate la neurologie, nu insemna ca sufera de boli mintale, deci nu sunt " nebuni" si nu este necesar sa faci o generalizare asupra populatie gay din Romania.
Cum homosexualitatea nu reprezinta o boala, internarea intr-un spital de neurologie sau psihitrie a fost cauzata de alti factori.

TotalConsilier
;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.