cum pot scapa si eu chestia asta sa numai fiu gay ??

Sfatul Psihologului
20 Februarie 2010, 14:25
2192 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, 2 utilizatori si-au spus parerea!

;
 
A  fi gay nu reprezinta o alegere. Studiile in domeniu arata ca a fii gay/bisexual este la fel de normal, natural si sanatos ca si in cazul heterosexualitatii. Homosexualitatea se datoreaza unei serii de factori genetici, psihologici, sociali si culturali. In anul 1973, Asociatia Americana de Psihiatrie ...
A  fi gay nu reprezinta o alegere.
Studiile in domeniu arata ca a fii gay/bisexual este la fel de normal, natural si sanatos ca si in cazul heterosexualitatii. Homosexualitatea se datoreaza unei serii de factori genetici, psihologici, sociali si culturali.
In anul 1973, Asociatia Americana de Psihiatrie (APA) a declarat scoaterea homosexualitatii din lista dereglarilor si tulburarilor psihice. Nereprezentand o boala, homosexualitatea nu poate fi tratata si incercarea de a schimba orientarea sexuala a unei persoane gay reprezinta un demers care incalca legile etice.
Toate experimentele facute in aceasta directie (de schimbare a orientarii sexuale) nu au avut rezultate favorabile, din contra.
Organizatia Mondiala a Sanatatii (1993) a declarat homosexualitea ca o modalitate fireasca de exprimare a sentimentelor umane.

TotalConsilier;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

  • Anonim Anonim 7 Februarie 2015, 23:48 scapat
  • Anonim Anonim 7 Februarie 2015, 23:46 eu sper cu ajutorul lui dumnezeu sa sacpam de povara asta care o ducem nui este usor de scspst dar cu ajutorul domnului si cu vointa noastra eu cred ca sapam
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.