Buna ziua ma numesc Gabriel am 24ani, si de ceva ani atunci cand consum bauturi alcoolice merg ...

Sfatul Psihologului
14 Iulie 2010, 22:33
1076 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
Buna ziua ma numesc Gabriel am 24ani, si de ceva ani atunci cand consum bauturi alcoolice merg la jocurile de noroc si cheltuiesc toti bani pe care ii castic la servici.asta se intampla din doua in doua saptamani.am promis tot timpul ca nu ma mai duc dar tot m-am dus.atunci cand nu am bani foarte multi nu ma tenteaza de a merge mi se intampla lucru aceesta doar atunci cand iau salariu.as vrea sa stiu ce pot face de a ma la-sa de jocurile de noroc,va rog sin suflet ajutati ma.va multumesc
Buna ziua, Gabriel!

Jocurile de noroc teoretic reprezinta o forma de petrecere a timpului care vizeaza relaxarea. Din pacate, practicate in exces si regulat ele devin o dependenta. Dependenta este data de starea resimtita de individ in momentul in care joaca - adrenalina, tensiunea legata de risc legata de miza, concentrarea foarte puternica. 
E necesar sa constientizazi motivul pentru joci. Poate reprezenta o forma de defulare.
Pentru asta, sfatul meu este sa consulti un psiholog/ psihoterapeut.

Succes,
TotalConsilier
;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.