asi dori sa scap te dorintele gay vreau sa fiu nolmal!

Sfatul Psihologului
2 Noiembrie 2010, 12:48
1868 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
Salut! a avea dorinte gay nu inseamna a fi anormal. Faptul ca majoritatea este reprezentata de heterosexualitate nu inseamna ca homosexualitatea reprezinta anormalitate. Etapa in care tu te afli in aceast moment este una naturala in procesul de coming out. Cand vei asimila si vei ...
Salut!


a avea dorinte gay nu inseamna a fi anormal. Faptul ca majoritatea este reprezentata de heterosexualitate nu inseamna ca homosexualitatea reprezinta anormalitate. Etapa in care tu te afli in aceast moment este una naturala in procesul de coming out. Cand vei asimila si vei accepta orientarea ta sexuala te vei simti mult mai bine in pielea ta. Banuiesc ca ceea ce simti la nivel afectiv si mediul social deloc prietenos comunitatii gay iti ingreuneaza si mai mult procesul si iti creeaza stari deloc usor de suportat. Ce poti face este sa ai rabdare si sa gasesti pe cineva de incredere care sa.ti ofere suport pe parcursul procesului prin care treci.

Succes si sper sa fie bine pentru tine cat mai curand,

TotalConsiler
;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.