am o problema cam serioasa daca puteti sa mi dati o parere va raman recunascator.vorbesc cu o ...

am o problema cam serioasa daca puteti sa mi dati o parere va raman recunascator.vorbesc cu o ...

Sfatul Psihologului
13 Aprilie 2010, 20:09
1074 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
am o problema cam serioasa daca puteti sa mi dati o parere va raman recunascator.vorbesc cu o fata de vreo 5 luni si are un copil nu a fost maritata si acum sa mutat la mine dar problema mai serioasa este ca de cand sa mutat la mine nu vrea sa vorbeasca cu maicamea e incapatanata si nu comunica deloc doar cu da si nu si se izoleaza in camera ei si nici nu vrea sa manance macar ce este cu tacerea ei ce ascunde urmareste ceva stiind ca eu am casa masina condiitii foarte bune si ea vine dintro familie mai saraca.ar putea sa ascunda ceva despre trecutul ei.inca ceva este foarte nervoasa si se enerveaza foarte repede si se inroseste la fata.ar putea avea ceva pshisic?va multumesc

Salut!

este destul de greu de spus daca are sau nu o problema psihica. Cu siguranta exista un stimul din exterior care interfereaza cu ceva din interiorul ei, provocand acesta reactie nevrotica ca si raspuns. Inteleg ca situatia ei nu este deloc usoara si poate ca greutatile prin care a trecut si-au lasat amprenta.  
Cum era inainte de a se muta la tine? Avea acelasi comportament? Existau probleme de comunicare?
Cum a reactionat cand i-ai spus ca veti locui cu mama ta?
Faptul ca voi ati decis sa locuiti impreuna cand inca nu va cunosteati unul pe celalat poate necesita o perioada de adaptare mai indelungata sau a fost o decizie pripita. E greu sa ai un trai in comun cu cineva in conditiile in care nu va cunosteti limitele si nu stiti nimic unul despre celalalt.
Ce te-a determinat sa iei aceasta decizie? Esti sigur ca ea si-a dorit sa locuiasca cu tine? Copilul sta cu voi?


astept sa-mi scrii,
Total Consilier
 

;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.