am 30 de ani si caut sa ami fac si io un iubit dar de varsta mai ...

Sfatul Psihologului
16 Decembrie 2009, 10:47
1480 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
Draga Gigi, Ce inseamna " preferinta ta pentru parteneri mai tineri"? Cam ce varsta? Asta este singurul criteriu in alegerea partenerilor? Poate ar trebui sa faci alegeri si dupa alte criterii, ceea ce-ti va facilita gasirea unui posibil partener. Care sunt motivele pentru care esti respins " ...
Draga Gigi,

Ce inseamna " preferinta ta pentru parteneri mai tineri"? Cam ce varsta? Asta este singurul criteriu in alegerea partenerilor? Poate ar trebui sa faci alegeri si dupa alte criterii, ceea ce-ti va facilita gasirea unui posibil partener.
Care sunt motivele pentru care esti respins " cam des"?
Legat de amicul care se afla intr-o alta localitate, depinde ce-ti doresti de la aceasta relatie. Daca iti doresti numai o relatie sexuala, ea se poate consuma prin intalniri periodice. Daca se va transforma in timp intr-o relatie bazata si pe altceva, atunci incepi sa te gandesti cum se va desfasura in continuare.

Pe curand,
TotalConsilier
;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.