Tabara din Predeal


7 Decembrie 2009, 12:34

2 utilizatori vor participa, 2 utilizatori si-au spus parerea!

;
 
Acest eveniment, unic in felul sau in Romania, a reprezentat un semn de multumire pentru cei mai curajosi, mai deschisi si mai implicati tineri gay/bi din orasele unde avem activitati. Ei sunt primii care au participat la grupurile noastre de discutie si care ne-au ajutat sa fim mai optimisti in ceea ce priveste situatia comunitatii gay din Romania. Pentru a le multumi, i-am invitat la ceea ce s-a numit Tabara Gay din Predeal, unde 200 de persoane gay au participat la o mare cautare de comori, la jocuri de paintball, mers cu ATV-urile, tras la tinta cu arcul si cu pusca, si alte activitati vesele de grup, inclusiv o petrecere unde s-a cantat la karaoke in cor din 100 de perechi de gatlejuri si s-a dansat pina dimineata.

In curind, planuim o alta tabara, unde vor fi invitati speciali echipele de lideri din cele 10 orase unde avem activitati adresate comunitatii gay.

Adresa:
, judetul ,

;
 

Cine mai vine?

Comentarii

  • hiyo0 hiyo0 27 Ianuarie 2012, 21:47 și eu vreau. mă alătur și eu proiectelor voastre. vreau să fiu în echipă.
  • Anonim Anonim 20 Septembrie 2011, 21:26 si eu as veni in tabara. id-ul web_blachy
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Proiecte!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.