Prezentari in licee


7 Decembrie 2009, 12:36

3 utilizatori vor participa, 4 utilizatori si-au spus parerea!

;
 
Pentru a putea ajunge la o acceptare mai larga a persoanelor LGBT, este important sa educam si sa informam tinerii, si, de aceea, vom incerca sa fim prezenti in mai multe licee si facultati din Romania. Vom discuta cu tinerii despre ce inseamna sa fii parte dintr-o minoritate, ce inseamna stigmatizare si cum fiecare este impactat de aceste lucruri, fie ca este parte din “majoritate” sau din “minoritate”. Ii vom invita sa participe la activitatile noastre si speram sa adresam lumii mesajul ca HIV si SIDA nu isi aleg victimile in functie de orientarea sexuala sau pozitie sociala. In cele din urma, trebuie sa speram ca vom ajunge la momentul in care putem fi noi insine fara sa fim tratati cu ura, lipsa de respect sau curiozitate.

Adresa:
, judetul ,

;
 

Cine mai vine?

Comentarii

  • Anonim Anonim 2 Martie 2014, 08:31 face-ti o prezentare si la seminariile din romania caci in ele se afla multe grupuri de gay,bisexuali..
  • Anonim Anonim 15 Iulie 2012, 19:54 Traim intr-o societate care a reusit sa evidentieze prin studii stiintifice ca natura umana si natura in general nu se rezuma doar la formele traditionale, impuse in general de biserica ortodoxa respectiv crestina. Homosexualitatea a existat, exista si va exista mereu iar ea se va manifesta in continuare atat la oameni cat si la animale; este un fenomen impus de legile naturii. Viata este mult mai complexa decat reusesc unii sa inteleaga... eu acest mesaj l-as da tuturor....si daca ar intreba ce inseamna sa fi gay le-as spune asa : Sa fi gay ins sa fi la fel de diferit ca ceilalti si la fel de similar ca toti....si daca tot aveti bani de nu se mai poate, ca am auzit fel si fel de lucruri de LGTB (cum ca si-ar baga banii in buzunar si nu ar face nimic ptr aceasta comunitate)....sunt sigur ca daca ar baga banii in reclame gen : \"homosexualitate este o lege impusa de natura\"...sau \"Freud afirma faptul ca toata lumea se naste bisexuala\"...si daca s-ar da reclamele astea in genul ala : \"Consumul excesiv de zahar, sare si grasimi..etc etc\"...cu siguranta am schimba mentalitatea oamenilor si nu ar mai gandi limitat. Nu sa te duci prin licee, facultati..bla bla bla....ca pe o ureche le intra si pe alta le iese....nu o sa rezolvati nimic...asa, cu aceste reclame (care trebuiesc date de cateva ori pe zi) cu siguranta ai reeduca poporul...Asta trebuie sa facem noi, sa le aratam...ca e ceva NORMAL sa iti placa atat baietii cat si fetele...si ca nu trebuie sa fi acceptat de societate, ca nu trebuie sa accepte nimic...doar sa inteleaga ca asa ceva e absolut normal, mai rau era daca iti palcea animalele...ee...eu asa as proceda daca as fi in asociatia ACCEPT.
  • Anonim Anonim 11 Ianuarie 2012, 21:59 care este itinerariul?
  • Anonim Anonim 11 Ianuarie 2012, 21:57 foarte buna ideea!
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Proiecte!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.