Hobby Cluburi


7 Decembrie 2009, 12:32

un utilizator va participa, Ce parere ai despre acest proiect?

;
 
Ce poti face daca esti un tanar gay sau bi care vrea sa isi faca niste prieteni, fara sa fie nevoie sa mearga intr-o discoteca cu tematica sau sa ii caute pe Romeo sau pe Mirc? Ce poti face daca pur si simplu vrei sa socializezi cu un grup de persoane gay care au aceleasi hobby-uri cu ale tale?

Simplu: formeaza sau alatura-te unui hobbyclub.

Aceste cluburi sunt intalniri de persoane din comunitatea LGBT care doresc sa practice pasiuni comune, cum ar fi: fotografia, gatitul, dansul sportiv, mersul pe munte, ski-ul, mersul la opera, limba engleza, etc. Totodata, hobbycluburile sunt ocazii bune pentru a-ti face prieteni noi intr-un mediu confortabil si sigur, varianta cea mai buna pentru cei mai timizi dintre noi. De asemenea, in cazul in care hobbycluburile doresc sa formeze initiative de genul unei expozitii de fotografie, sau concurs culinar, sau spectacol de teatru, le punem la disponizie o parte din fondurile necesare pentru a-si pune initiativa in aplicare.

Adresa:
, judetul ,

;
 

Cine mai vine?

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Proiecte!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.