Conferinta Eu Sunt! Tu? de la Predeal 2010

webbie webbie


7 Mai 2010, 13:31

4 utilizatori vor participa, Ce parere ai despre acest proiect?

;
 
Cele 11 echipe de voluntari pentru concursul de proiecte de initiativa locala, totalizand peste 160 de persoane, s-au reunit in Predeal intre 30 Aprilie si 2 Mai, la cea mai mare conferinta LGBT de pana acum din Romania.

In cadrul acestei conferinte fiecare echipa a prezentat in fata celorlalte echipe proiectul pe care au inceput sa il implementeze si s-au discutat teme despre nondiscriminare si acceptare in interiorul comunitatii gay din Romania, despre reducerea stigmei sociale pentru persoanele gay/bi seropozitive, precum si despre urmatorii pasi ce vor fi urmati in proiectul Eu Sunt! Tu?

In finalul conferintei s-a realizat un scurt barometru de feedback pentru a masura impactul asupra participantilor. Conform acestuia, participantii si-au exprimat disponibilitatea de a incerca sa transmita aceste valori in cercul lor de prieteni si sa se implice ca voluntari in viitoarele initiative locale de sprijinire a comunitatii gay.

Adresa:
, judetul ,

;
 

Cine mai vine?

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Proiecte!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.